Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αλλαγή σχέσεων με την τρόικα θα ζητήσει η κυβέρνηση


Picture 0 for Αλλαγή σχέσεων με την τρόικα θα ζητήσει η κυβέρνηση

Στο καθεστώς της «ενισχυμένης εποπτείας», όπως συμβαίνει και με άλλες προβληματικές χώρες του ευρωπαϊκού νότου θα πρέπει να υπαχθεί η Ελλάδα, αντί να υπογράφει το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο.

Αυτή φαίνεται ότι θα είναι η βασική απαίτηση της ελληνικής κυβέρνησης, από τώρα μέχρι και το τέλος του ερχόμενου φθινοπώρου, μετά από τη σχετική κεντρική απόφαση που πήραν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Μάλιστα, αν ο στόχος επιτευχθεί, αυτό θα είναι και ένα από τα βασικά επιχειρήματα της κυβέρνησης ότι οδεύουμε προς το τέλος της κρίσης και την έξοδο της χώρας από αυτή.

Αυτό θα είναι και το μήνυμα που θα στείλει η πλευρά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, οι οποίες αποκτούν πλέον χαρακτήρα δημοψηφίσματος.

Ο κ Σαμαράς σηκώνει το γάντι που πέταξε ο κ. Τσίπρας το Σάββατο και προτίθεται να πάει σε κατά μέτωπο σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι μόνο αν πολωθεί το κλίμα μπορούν να πετύχουν σοβαρή συγκέντρωση δυνάμεων. Αλλιώς, η μάχη είναι χαμένη από τα... αποδυτήρια
http://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το προσχέδιο προϋπολογισμού 2025

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, αρχίζουν σήμερα οι εργασίες της Β' Συνόδου της Κ' Περιόδου Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. ...