Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Στηρίζει Καμίνη στην Αθήνα και το ΠΑΣΟΚ

 Στηρίζει Καμίνη στην Αθήνα και το ΠΑΣΟΚΤη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων οριστικοποίησε σήμερα το ΠΑΣΟΚ, κατά την συνάντηση του γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, με τον δήμαρχο Αθηναίων.
Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι «ο Γιώργος Καμίνης απέδειξε τα τελευταία τριάμισι χρόνια, ότι δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος με σύγχρονες προοδευτικές ιδέες αλλά και ένας πραγματικά χρήσιμος και ικανός δήμαρχος για την Αθήνα» και πρόσθεσε: «Εμείς θα στηρίξουμε τον Γιώργο Καμίνη για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο. Προσωπικά, του εύχομαι καλή επιτυχία».

Απο την πλευρά του, ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης δήλωσε: « Σε ένα πολιτικό τοπίο που είναι κατακερματισμένο και επιδιώκουν να επικρατήσουν ακραίες φωνές, πρέπει να συσπειρώσουμε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτό το προσκλητήριο. Ευχαριστώ τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ για την πρωτοβουλία του να συναντηθούμε και να στηρίξει τον αγώνα μας».
Το ΠΑΣΟΚ είχε ταχθεί στο πλευρό Καμίνη και στην αναμέτρηση του 2010, ενώ έχει εκφραστεί θετικά υπέρ της Πρωτοβουλίας των 5 Δημάρχων για μια ανεξάρτητη μεταρρυθμιστική τοπική αυτοδιοίκηση.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Πώς και πού θα ψηφίσουν τα μέλη, οι φίλοι και οι 6 υποψήφιοι

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της Κυριακής και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας - Θα λειτουργήσουν 950 εκλογικά τμήματα...