Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ στο επίκεντρο της Εθνικής Συνδιάσκεψης την Παρασκευή

Η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ στο επίκεντρο της Εθνικής Συνδιάσκεψης την ΠαρασκευήΣτις 10 το πρωί της Παρασκευής θα διεξαχθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατά την οποία ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιό του για την ανασύσταση του κινήματος.
Η απόφαση για τη διεξαγωγή της Συνδιάσκεψης ελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας, ύστερα και από τη συνάντηση που είχε ο κ. Βενιζέλος (και ο κ. Κουβέλης) με τον πρωθυπουργό, συνάντηση στην οποία συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των προγραμματικών δηλώσεων και της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Το σώμα της συνδιάσκεψης θα συγκροτηθεί από τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα, οι οποίες μετατρέπονται σε Νομαρχιακές Επιτροπές Ανασύστασης, τα μέλη του απερχόμενου Εθνικού Συμβουλίου, τους βουλευτές, αλλά και τους υποψήφιους βουλευτές, όπως και τα μέλη που εκπροσωπούν το Κίνημα, σε θεσμικούς φορείς.
Εν τω μεταξύ, αύριο, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του Ευ. Βενιζέλου συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, με θέμα την προετοιμασία της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Την ίδια ημέρα, από τις 3 μμ έως τις 5 μμ, θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την εκλογή γραμματέα και της 3μελούς γραμματείας
της ΚΟ.
eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Παππάς: «Οι υποψήφιοι πρόεδροι να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Τι λένε για την πολιτική στρατηγική και το καταστατικό;»

«Ο διάλογος πρέπει να πολιτικοποιηθεί», αναφέρει σε συνέντευξη του στα “Παραπολιτικά”, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...