Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Γ. Φλωρίδης: Tο παρασιτικό ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ


thumb

Νέα πυρά προς τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε άλλο ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του πρώην υπουργού Γιώργου Φλωρίδη ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση του πως όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Όλη η παρασιτική αντίληψη έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και συνέχισε: «Εάν πάρει κάποιος το πρόγραμμά του για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και όλα όσα συμπυκνώνουν αυτά που μας χρεωκόπησαν, βλέπουμε ότι όσοι πήγαν να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ, βλέπουν ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα, ο Γ. Φλωρίδης τόνισε πως «ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα. Αυτήν τη στιγμή το ύψιστο εθνικό συμφέρον διακυβεύεται από την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ συμπλήρωσε πως «δεν μιλάει για διαπραγμάτευση αλλά για μία επιθετική ακύρωση του μνημονίου».
«Οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακύρωση του μνημονίου και την καταγγελία της σύμβασης συνιστούν ευθεία σύγκρουση με την Ευρώπη με ανυπολόγιστες ζημιές για την Ελλάδα» συνέχισε.
«Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα είναι απέναντι στην Ευρώπη και θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και εκτός Ευρώ» κατέληξε.

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Καρφιά» Ανδρουλάκη σε Δούκα: Δεν χωρίζω τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ σε «70% - 30%»

Πρόσκληση προς τους 303.000 ψηφοφόρους που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, να κάνουν το ίδιο και την προσεχ...