Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Πριν 2012 χρόνια

Είστε οδηγοί τυφλοί και κάθεστε και διυλίζετε το ελάχιστο που αφορά εμάς , ενώ ταυτόχρονα καταπίνετε αμάσητο τον άμπακο για την πάρτη σας.

Γυαλίζετε το ποτήρι απ έξω καλά- καλά για να φαίνεται καθαρό και το γεμίζετε μετά με αρπαγές και αδικίες.

Προσπαθείτε να φανείτε σαν τους περιποιημένους τάφους οι οποίοι απ έξω φαίνονται ωραίοι αλλά από μέσα είναι γεμάτοι με νεκρά σάπια λείψανα και ακαθαρσίες.

Κάνετε τα πάντα να φανείτε στους ψηφοφόρους δίκαιοι, ενώ μέσα σας το ξέρετε καλά ότι είστε υποκριτές και απατεώνες.

Αυτά και άλλα πολλά είπε- σε ελεύθερη- μετάφραση ο Χριστός στους γραμματείς και Φαρισαίους, που αντιπροσώπευαν την σημερινή αντίστοιχη πολιτική εξουσία πριν 2012 χρόνια.

Υπάρχει κανείς που να μην θέλει να εμφανιστεί και σήμερα ( για να προσγειωθούμε και στον σκληρό ρεαλισμό των ημερών που ζούμε) άνθρωπος με σταθερή αδιαπραγμάτευτη καρδιά που να συγκινήσει και να παρασύρει με το μέρος του την πλειοψηφία του κόσμου που ψηφίζει με δημοκρατικές διαδικασίες με σκοπό και ελπίδα να αναποδογυρίσει το χιλιομπαλωμένο φουσκωτό μέσα στο οποίο ταξιδεύει η διεφθαρμένη πολιτική ελίτ του τόπου;

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άδωνις υπέρ Όλγας Κεφαλογιάννη

Το ότι το υπουργείο Τουρισμού προχώρησε στην αγορά δύο χαλιών αξίας περίπου 18.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε γνωστή επιχειρηματία που δρα...