Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Αρχίζει από σήμερα κιόλας τις περιοδείες ο Ανδρουλάκης

Αμ’ έπος, αμ’ έργον. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, που δεν έχασε καιρό στο να κάνει πράξη όσα είπε από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του την Κυριακή. Ή τουλάχιστον να ξεκινήσει την υλοποίησή τους.

Σήμερα κιόλας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα βρεθεί στην Βέροια, ξεκινώντας από εκεί τις περιοδείες του στην περιφέρεια. Πριν από την ομιλία του το απόγευμα στην πόλη, μάλιστα, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών στην Κουλούρα, προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις αγωνίες τους και να τις λάβει υπόψη του στη συνέχεια, όταν θα …καθαρογράφεται το πρόγραμμα του κόμματος

για τον αγροτικό τομέα. Επόμενοι σταθμοί στο πολιτικό ημερολόγιο του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι η μεγάλη θεματική εκδήλωση για την Υγεία που αναμένεται να λάβει χώρα στις αρχές Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και η θεματική εκδήλωση για την Ενέργεια, που -εκτός μεγάλου απροόπτου- θα πραγματοποιηθεί στη Δυτική Μακεδονία στα μέσα του επόμενου μήνα.

Με αυτό τον τρόπο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκινά έναν ‘χάρτη’ πυκνών γεγονότων με κορύφωση το Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-22 Μαΐου στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο. Πολλά από αυτά τα γεγονότα θα συνδέονται άμεσα με την προσπάθεια αυτοοργάνωσης του κόμματος, που στην Χαριλάου Τρικούπη γίνεται αντιληπτή ως ο καταλύτης της ενότητας, της ανανέωσης και της πολιτικής αυτονομίας, που αποτελεί και το πολιτικό τρίπτυχο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Δεν είναι τυχαία αυτά που είπε την Κυριακή, ορίζοντας στην πραγματικότητα το πολιτικό πλαίσιο, όταν υποστήριξε ότι «αυτή η παράταξη με όλους μαζί θα ξαναγίνει πρωταγωνιστής και αυτό είναι εθνικό καθήκον», θέτοντας ως στόχο την ανατροπή του σημερινού πολιτικού συσχετισμού, που κατά τον ίδιο διχάζει και καθηλώνει την ελληνική κοινωνία. «Μαζί ανατρέπουμε τα κατεστημένα. Μαζί δίνουμε την ελπίδα. Μαζί κάνουμε την κοινωνία πρωταγωνιστή. Μαζί θα νικήσουμε», είπε, ρισκάροντας την πρόβλεψη ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι στην όχθη των νικητών, «κοιτώντας την όχθη των ηττημένων της συντήρησης, της αριστεράς και της δεξιάς».

Στο μεταξύ, η ανακοίνωση του Νίκου Χριστοδουλάκη ως επικεφαλής στο Ινστιτούτο In Social  και εκείνη του Ηλία Κικίλια στη θέση του συμβούλου της ΚΟ επί οικονομικών θεμάτων, θεωρείται ότι εμπλουτίζει το ψηφιδωτό των προσώπων στην Χαριλάου Τρικούπη. Αυτό το ψηφιδωτό όμως, στόχος είναι να εμπλουτιστεί πολύ περισσότερο με την ανανέωση που ευαγγελίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης και η οποία αναμένεται να είναι μεγάλη και στη σύνθεση της επόμενης Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

http://www.matrix24.gr/2022/03/archizi-apo-simera-kiolas-tis-periodies-o-androulakis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΥΡΙΖΑ: Μπλόκο επιχειρούν να βάλουν στην υποψηφιότητα του Κασσελάκη οι «100»

Η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται στάνταρ όμως την ίδια ώρα το κόμμα έχει οικονομικά προβλήματα. Μετ...