Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Χάκαραν την ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού

Επίθεση από χάκερ δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου η επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, όσοι εισήλθαν στην ιστοσελίδα είδαν μία μία φωτογραφία από ένα παλαιότερο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και με το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα». Οι χάκερ, προφανώς, ήθελαν να προβάλουν το συλλαλητήριο της Κυριακής (4/2) για τη Μακεδονία, έχοντας τοποθετήσει μάλιστα και ενεργό link που παρέπεμπε στο σποτ των διοργανωτών. Βέβαια μετά από λίγη ώρα η συγκεκριμένη φωτογραφία «κατέβηκε» και η ιστοσελίδα επανήλθε στην κανονική της μορφή. 
Ανακοίνωση για την παράνομη
ανάρτηση εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού.


«Σας ενημερώνουμε», αναφέρει, «ότι το Σάββατο βράδυ 3 Φεβρουαρίου 2018 αναρτήθηκε παράνομα, στην κεντρική σελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, εικόνα, αναφορικά με το συλλαλητήριο της Κυριακής. Η εν λόγω εικόνα απομακρύνθηκε άμεσα και ταυτόχρονα δόθηκε εντολή από την ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού για διερεύνηση της κακόβουλης αυτής ενέργειας».
http://www.sofokleousin.gr/archives/372982.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Παππάς: «Οι υποψήφιοι πρόεδροι να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Τι λένε για την πολιτική στρατηγική και το καταστατικό;»

«Ο διάλογος πρέπει να πολιτικοποιηθεί», αναφέρει σε συνέντευξη του στα “Παραπολιτικά”, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...