Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Ο Κουφοντίνας δικάστηκε, οι πολιτικοί της χρεοκοπίας όχι ..

Είναι πολύ συγκινητική η προσπάθεια κάποιων πολιτικών να εκμεταλλευτούν την 48ωρη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα -για να πουλήσουν νομιμότητα και φτηνό συναίσθημα στα χάπατα για να αντλήσουν ψήφους- αλλά ο Κουφοντίνας έχει κριθεί από την αστική Δικαιοσύνη, ενώ αυτοί όχι.
Η ατιμωρησία των βασανιστών της χούντας ήταν αυτή που όπλισε αρχικά τα χέρια των μελών της 17Ν, και τους έκανε συμπαθείς -τότε- σε ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.
Η ατιμωρησία των πολιτικών που συμμετείχαν στις κυβερνήσεις που ξέσκισαν τη χώρα -και των ολιγαρχών που τους πλαισίωναν με αγάπη και χρήματα-, έγινε η τέλεια δικαιολογία και το μόνιμο άλλοθι των μελών πολλών επαναστατικών οργανώσεων για τις αιματηρές επιθέσεις τους.
Τα μέλη των επαναστατικών οργανώσεων συνελήφθησαν, δικάστηκαν και πληρώνουν για

την δράση τους με τις προβλεπόμενες από τους νόμους ποινές.

Οι πολιτικοί που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία δεν δικάστηκαν ακόμα.

Ούτε οι πολιτικοί που έβαλαν την Ελλάδα στο ευρώ με πλαστά στοιχεία, ούτε οι πολιτικοί που εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος, ούτε οι πολιτικοί που έβαλαν την υπογραφή τους στην χρεοκοπία και τα Μνημόνια.

Κι όμως, αυτοί οι πολιτικοί λένε πως η 48ωρη άδεια του Κουφοντίνα -που προβλέπεται από τον νόμο που ψήφισαν οι ίδιοι- δείχνει ατιμωρησία και πως «η Ελλάδα είναι η χώρα του ό,τι να ‘ναι».

Η Ελλάδα είναι η χώρα του ό,τι να ‘ναι, εξαιτίας της ατιμωρησίας των πολιτικών που την ξέσκισαν.

Χτες, ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ενώπιον της επιτροπής Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, είπε το εξής:

«Χρησιμοποιήσαμε πολλά από τα χρήματα του φορολογούμενου, με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζες και ο κόσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια του ελληνικού προγράμματος λέγοντας πως όλα έγιναν για τις τράπεζες, έχει κάποιο δίκιο».

Ναι, αυτό ακριβώς.

Τώρα που ο Ντάισελμπλουμ αποχωρεί, μπορεί να πει την αλήθεια.

Θυμηθείτε τώρα πόσοι πολιτικοί, πόσες κυβερνήσεις και πόσα ΜΜΕ προσπαθούσαν να μας πείσουν πως «μαζί τα φάγαμε» και πως, όποιος έλεγε πως η Ελλάδα ξεσκίστηκε για να σωθούν οι γαλλικές και οι γερμανικές τράπεζες, ήταν γραφικός και λαϊκιστής.

Φυσικά, τώρα δεν το λέει μόνο ο Ντάισελμπλουμ· το λένε όλοι.

Το λένε όλοι γιατί αυτό έγινε.

Οι Έλληνες πολιτικοί προσπαθούσαν να μας πείσουν πως δεν έγινε αυτό.


Στην Ελλάδα έγινε προδοσία.

Η χώρα χάθηκε από προδοσία.

Οι προδότες έχουν ονόματα και διευθύνσεις.

Και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ατιμώρητοι.

Και μας κουνάνε και το δάχτυλο.

Ο Κουφοντίνας θα επιστρέψει αύριο στη φυλακή.

Αλλά είναι βέβαιο πως η ατιμωρησία θα οπλίσει και άλλα χέρια.

Η μόνη απάντηση στη βία είναι η Δικαιοσύνη.

Αν δεν αποδοθεί Δικαιοσύνη για την χρεοκοπία της χώρας, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και άλλα θύματα επαναστατικών οργανώσεων.

Τώρα, σκεφτείτε ποιος θα έχει οπλίσει τα χέρια τους.

(Τίποτα πιο θλιβερό από ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν καριέρα, εκμεταλλευόμενοι το χαμό δικών τους ανθρώπων. Εμετικό.)

(Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση. Προφανώς, εννοεί πως και η ισονομία στην Δικαιοσύνη είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση. Ναι, κάτι τέτοια απάνθρωπα λένε τα κτήνη.)

https://pitsirikos.net/2017/11/%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF/#ixzz4yEso1MEY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...