Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Η Ελλάδα θα ''βουλιάξει'' από τις πολλές... επενδύσεις

Ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, έκανε την Ουάσιγκτον να παραμιλά:
''Η Ελλάδα αναβαθμίζεται σε αξιόπιστη οικονομική εταίρα. Η ελληνική οικονομία, όχι απλά επιτυγχάνει, αλλά υπερβαίνει τους στόχους"Αυτά φέρεται να είπε -σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση- στη συνάντηση που είχε στις 12 Μαίου '16, στην Ουάσιγκτον, με τον υφυπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Στέφαν Σέλιγκ.
Οι της κυβέρνησης των ΗΠΑ έχουν πάθει την ''πλάκα'' τους και προσπαθούν να καταλάβουν πως είναι δυνατόν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις της Ελλάδας να δηλώνουν επιτυχίες από 2010 ίσαμε σήμερα και η χώρα να είναι στον... πάτο με τα 3μιση ''μνημόνια'', ενώ ο λαός της υποφέρει.


(Αν ειπώθηκαν άλλα και διαφορετικά στην συνάντηση, έχει σημασία; Σημασία έχει μόνο τι ''κουτόχορτο'' -που του διοχετεύει η κυβέρνηση, μέσω ξεπουλημένων ΜΜΕ- μπορεί ακόμα να φάει ο ''σοφός λαός'' της Ελλάδας).
Σημ.: Σε ότι αφορά τις ''φήμες'' ότι το ΔΝΤ θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, επεδή Ευρωπαίοι θα του πληρώσουν όσα οφείλει η Ελλάδα (17 δισ.), αυτές οι ''φήμες'', είναι ΜΟΝΟ γιά ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Δεκάδες μεγαλο-επενδυτές παρακαλούν γιά μιά συνάντηση με τον ευρισκόμενο στις ΗΠΑ υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος ζήτησε ενισχύσεις από την Αθήνα. 'Ερχονται με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος Μάρδας, Αντωνοπούλου, Τζάκρη, Πολάκης, Φωτάκης, Αμανατίδης.
Βαρυσήμαντη δήλωση του δισεκατομμυριούχου κ. John Bakalocat: ''Η Ελλάδα, μας εντυπωσιάζει με την ελκυστική, φιλική νομοθεσία γιά επενδύσεις, με την χαμηλή φορολογία, τις ιδανικές δημόσιες Υπηρεσίες. Είναι παράδεισος γιά επενδυτές''.
''Συνωστισμός'' Αμερικανών επενδυτών: Η Ελλάδα θα ''βουλιάξει'' από τις πολλές... επενδύσεις
Φυσικά, ούτε ένας λογικός επιχειρηματίας θα επενδύσει στην Κωλομβία των Βαλκανίων με το διεφθαρμένο κράτος, τις μίζες και τους άξεστους πολιτικούς, αλλά έχει σημασία; Η δικαιολογία ότι ''ταξιδεύουμε Αμερική γιά προσέλκυση επενδύσεων'', έχει πέραση στην Ελλάδα της ''αφασίας'', με τον ''σοφό λαό''. Γιά 5μιση χρόνια το ίδιο παραμύθι και αποτέλεσμα -αναμενόμενο- ΜΗΔΕΝ. Αλλά τους ασυνείδητους πολιτικούς-κομματικούς ''ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ'' της μνημονιακής Ελλάδας, δεν τους ενδιαφέρει αν η χώρα βούλιαξε-χρεοκόπησε. Αυτοί, μόνο γιά τουριστικά ταξίδια καίγονται.
ΜΟΝΟ ένα μέλος της ελληνικής κυβέρνησης θα γίνει δεκτό θερμά στην Αμερική: Η αναπλ. υπουργίνα Θεανώ Φωτίου, με την προϋπόθεση ότι θα δώσει στην δημοσιότητα στις ΗΠΑ, το κρατικό μυστικό της συνταγής... γεμιστών. 'Ολοι οι άλλοι είναι ''τουρίστες της πλάκας''.Η υπουργίνα Τουρισμού Ε. Κουντουρά, μην κάνει το λάθος και πάρει μαζί της σε Λος 'Αντζελες-Χόλλυγουντ (τέλη Μαίου) τον άλλον υπουργό Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη και τον υφυπουργό του, Τ. Κουίκ, να μιλήσουν γιά ''επενδύσεις στην Ελλάδα'' (μέσω κινηματογραφικών παραγωγών), επειδή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τους κρατήσουν εκεί, γιά να πρωταγωνιστήσουν σε κινηματογραφικές υπερπαραγωγές.
H ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ: Ο πληθωρικός υπουργός Εξωτερικών και απόγονος του Παλαιών Πατρών Γερμανού, Νίκος Κοτζιάς, να κάνει μία περιοδεία στις ΗΠΑ, μαζί με τον γενικό, της Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και καμιά δεκαριά βουλευτές-μέλη της Επιτροπής Απόδημων της Βουλής (υποχρεωτικά ο Πόντιος πρόεδρός της μαζί), να ''κουφαθούν'' οι Αμερικανοί μεγαλοεπενδυτές και να πάνε και κολυμπώντας στην Ελλάδα να επενδύσουν. Αν η ομάδα ενισχυθεί και με τους διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ, τότε η θριαμβευτική επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.
Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ''ξεχάστηκε'' στις ΗΠΑ, έμπλεξε με...''προσέλκυση επενδύσεων''
Εβδομαδιαίος τουρισμός (6-13 Μαίου 2016) σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη, μαζί και ψώνια, γιά την βουλευτίνα Εύη Καρακώστα (Β' Πειραιά), η οποία ήρθε στις ΗΠΑ ως... πρόεδρος της... ''ομάδας φιλίας Ελλάδας-ΗΠΑ'' του... ελληνικού Κοινοβούλιου, γιά να έχει ''επαφές'' (με τέταρτης κατηγορίας τοπικούς πολιτικούς) σχετικές με... ''επενδύσεις στην Ελλάδα'', να... ''ενημερώσει'' γιά το... προσφυγικό και λοιπά γραφικά, ανάξια σχολιασμού, που ευτελίζουν Ελλάδα, Κυβέρνηση και (ειδικά) Κοινοβούλιο.
Σημ.: Η άσχετη βουλευτίνα έχει ''διπλαρωθεί'' από τον σούπερ γραφικό (μεγάλο ''νούμερο'') πολιτειακό γερουσιαστή του μικρού Ροντ 'Αϊλαντ, τον Ραπτάκη, που κάθε τρεις και λίγο είναι στην Ελλάδα, με τα έξοδα πληρωμένα -στο μεγαλύτερο μέρος τους- από την Βουλή των Γελοίων.

http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Ανδρουλάκης ή Χάρης Δούκας; – Τι θα κρίνει τη μάχη της Κυριακής

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας το βράδυ της Κυριακής θα μάθουν ποιος από τους δύο θα είναι ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα – τουλ...