Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Αποχωρεί το ΠΑΣΟΚ από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής!


Επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου, την οποία κατηγορεί για θεσμική εκτροπή, εξαπέλυσε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος. Σε ανακοίνωσή του ο κ. Γρηγοράκος γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από τη Διάσκεψη των Προέδρων και ζητά από τα κόμματα του Δημοκρατικού Τόξου να πάρουν θέση. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Γρηγοράκος αναφέρει:
«Η θεσμική εκτροπή της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου συνεχίστηκε και σήμερα, υπονομεύοντας τις αρχές και τους κανόνες του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος αφού για άλλη μια φορά καθυστέρησε την έναρξη της Διάσκεψης των Προέδρων επί 1 ώρα και 15 λεπτά.
» Έπειτα από συνεχείς, πολλαπλές αυθαιρεσίες και λειτουργώντας σαν κομματάρχης, το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
δεν έχει άλλη επιλογή, παρά το να αποχωρήσει από τη Διάσκεψη των Προέδρων και καλεί τα κόμματα του Δημοκρατικού Τόξου να πάρουν θέση για τη συνεχιζόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά της Προέδρου στα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
» Η απαξίωση των θεσμών πρέπει να σταματήσει».
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

MRB: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, 3 στους 10 συμφωνούν με την αποπομπή Κασσελάκη – Ποιος προηγείται στην κούρσα για το ΠΑΣΟΚ

Την αλλαγή στους συσχετισμούς του πολιτικού σκηνικού καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Open. Την ίδια ώρα που τα εσωκομματ...