Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Μητρόπουλος: «Μονόδρομος η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές»



«Μονόδρομο» χαρακτήρισε την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές ο Αλέξης Μητρόπουλος στον απόηχο της συνάντησης Τσίπρα-Γιούνκερ, αλλά και των σκληρών μέτρων που ζητούν οι δανειστές.

«Είναι σκηνικό απόλυτου αδιεξόδου. Ή συνεχίζουμε σε αδιέξοδες διαπραγματεύσεις, ή ρωτάμε τον λαό πού πρέπει να πάμε. Όχι ερώτηση 'ευρώ ή δραχμή' αυτό θα ήταν μια τραγωδία» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το σχέδιο δεν μπορεί να περάσει από Κοινοβουλευτική Ομάδα, «δεν θα το προτείνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός».
Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κυριάρχησε η ακραία γραμμή Σόιμπλε και Λαγκάρντ.


Ο κ. Μητρόπουλος άφησε αιχμές για τη συμφωνία του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, χαρακτηρίζοντας το σχέδιο κειμένου ως «νομοτελειακή εξέλιξη όσων δυστυχώς αποφασίστηκαν στις 20 Φλεβάρη και δέσμευσαν τη χώρα μας. Η στάση των δανειστών είναι γραμμή εμμονής στη συμφωνία της 20ής Φλεβάρη, σε ένα κακό κείμενο.»
http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άδωνις υπέρ Όλγας Κεφαλογιάννη

Το ότι το υπουργείο Τουρισμού προχώρησε στην αγορά δύο χαλιών αξίας περίπου 18.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε γνωστή επιχειρηματία που δρα...