Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Δώσε κατεύθυνση στο κίνημα‏


Αγαπητό κίνημα του Avaaz, 
To 2014 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά. 700.000 από εμάς κατεβήκαμε στους δρόμους, στη μεγαλύτερη κινητοποίηση στην ιστορία ενάντια στην κλιματική αλλαγή. 4.000 από εμάς δηλώσαμε συμμετοχή για να ταξιδέψουμε στην Αφρική και να πολεμήσουμε τον ιό Έμπολα, ρισκάροντας τις ζωές μας. Πετύχαμε σημαντικές νίκες για να προστατεύσουμε τους ωκεανούς μας και τα δάση μας, να σταματήσουμε τη Monsanto, να σώσουμε το διαδίκτυο, και πολλά, πολλά άλλα!

Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε τις μάχες που θα δώσουμε το 2015.Κάθε χρόνο, θέτουμε μαζί τις προτεραιότητές μας μέσα από δημοσκόπηση που είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη – λάβε μέρος στη δημοσκόπηση και πρόσθεσε τη φωνή σου στο συλλογικό μας όραμα:


ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΑυτή τη στιγμή, 41 εκατ. πολίτες απ’όλο τον κόσμο είμαστε μέλη του Avaaz και συνεχώς αυξανόμαστε. 41 εκατ. ευαισθητοποιημένοι πολίτες που μοιραζόμαστε τα ίδια πιστεύω και αξίες, ανήκουμε σε μια μεγάλη, ανθρώπινη οικογένεια, μεγαλύτερη από τις διαφορές που κάποιοι χρησιμοποιούν για να μας διχάσουν, και έχουμε δεσμευτεί στο να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο που έχουμε και στον κόσμο που όλοι ονειρευόμαστε.

Που θα μας οδηγήσουν φέτος αυτά τα πιστεύω κι αυτές οι αξίες; Βοήθησε να αποφασίσουμε μαζί -- λάβε μέρος στη δημοσκόπηση τώρα (θα σου πάρει μόνο λίγα λεπτά -- και τα αποτελέσματα των προηγούμενων ετών αποδεικνύουν ότι μας βοηθά να αλλάξουμε τον κόσμο). Αν δεν διαθέτεις έστω και αυτά τα λίγα λεπτά, ρίξε μια ματιά στη σελίδα με τα αποτελέσματα για να δεις το πλάνο που προκύπτει αλλά και πληροφορίες για το πώς το κίνημά μας εξελίσσεται και πώς πετυχαίνει τις νίκες.

Συχνά μας ρωτούν – τι είναι το Avaaz; Πάνω από όλα, το Avaaz είμαστε όλοι εμείς και τα κοινά μας όνειρα κι η ελπίδα κι αποφασιστικότητα για να αλλάξουμε τον κόσμο. Αλλά όταν συσπειρωνόμαστε, δημιουργούμε κάτι πολύ παραπάνω απ΄το άθροισμα όλων αυτών. Δημιουργούμε ένα όραμα αλλά και το κίνημα για να το κάνουμε πράξη. Ας συσπειρωθούμε λοιπόν, για να δημιουργήσουμε το όραμα και το κίνημα που ο κόσμος έχει ανάγκη για το 2015.

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη προς όλα τα μέλη αυτού του κινήματος
Ricken, Nataliya, Danny κι ολόκληρη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νίκος Παππάς: «Οι υποψήφιοι πρόεδροι να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Τι λένε για την πολιτική στρατηγική και το καταστατικό;»

«Ο διάλογος πρέπει να πολιτικοποιηθεί», αναφέρει σε συνέντευξη του στα “Παραπολιτικά”, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...