Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πρόταση βόμβα Κρεμαστινού για κυβέρνηση ειδικού στόχου


Picture 0 for Πρόταση βόμβα Κρεμαστινού για κυβέρνηση ειδικού στόχου (video)
Πρόταση για κυβέρνηση ειδικού στόχου με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ακόμα και με εναλλακτική πρωθυπουργία των αρχηγών των κομμάτων που θα συμμετέχουν, έκανε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός κατά την διάρκεια της συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης.
Ο κ.Κρεμαστινός είναι ο τέταρτος κατά σειρά βουλευτής, μετά τους κ.κ. Λυκούδη, Σηφουνάκη και Κουίκ, που προτείνει, από το βήμα της Βουλής, κυβέρνηση εθνικής ενότητας, σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν μπορέσει να εξασφαλίσει του 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας(δείτε εδώ)
«Επανέρχομαι σε μία ανανεωμένη πρόταση ευρύτερης συνεργασίας για κυβέρνηση ειδικού στόχου. Υπό πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ακόμα και με εναλλακτική πρωθυπουργία των κομμάτων που θα συμμετάσχουν. Μία τέτοια κυβέρνηση θα καταστήσει τη χώρα ισχυρότερη στη διαπραγμάτευση για τη διευθέτηση του χρέους. Με μεγάλη επιμήκυνση; Ο,τι είναι το καλύτερο. Με πάγωμα του χρέους; Με πάγωμα του χρέους. Με διαγραφή του χρέους; Ο,τι είναι το καλύτερο για τη χώρα. Μόνο μία τέτοια κυβέρνηση μπορεί να διεκδικήσει με μεγάλη επιτυχία έναν τέτοιο στόχο» δήλωσε ο κ. Κρεμαστινός.
«Η κυβέρνηση αυτή θα μπορέσει με προϋποθέσεις να δημιουργήσει ανάπτυξη ευρωπαϊκού και όχι τριτοκοσμικού τύπου, αυτή που σήμερα θέλουν να μας επιβάλουν οι δανειστές. Η χώρα οδεύει σε ανάπτυξη τριτοκοσμικού τύπου που φοβούμαι ότι αν αυτή τελικά επιτευχθεί τότε θα είναι καταστροφική για τη μικρομεσαία τάξη και κατά συνέπεια τη χώρα» ανέφερε τέλος.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...