Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν οι 180 βουλευτές

«Δεν είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα βρει τους 180 βουλευτές» παραδέχθηκε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, διευκρινίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να προκαλέσει μόνος του εκλογές».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρατηγεί το Σύνταγμα, γιατί ο συνταγματικός νομοθέτης απαιτεί ευρύτερη συναίνεση. Δημιουργεί συνθήκες νέου διχασμού ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε.
«Το κλίμα της εκλογολογίας δεν το δημιουργήσαμε εμείς... Ο μόνος λόγος για να πέσει η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι μόνο αν χάσει τη δεδηλωμένη, πρέπει να πούμε "όχι" σε εκλογές λόγω των δημοσκοπήσεων» πρόσθεσε.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πάνου Σκουρλέτη, αναφέροντας ότι οι δηλώσεις του «με γυρίζουν πίσω στην πρακτική της δεκαετίας του ’80 της Αυριανής. Επικαλούνται πρωτοσέλιδο του ίδιου έκδοτη. Ο κ. Σκουρλέτης υιοθέτησε άκριτα δημοσίευμα εφημερίδας με συγκεκριμένη διαδρομή για να σπείρει φόβο και διχόνοια». «Είναι απαράδεκτη τοποθέτηση» πρόσθεσε και έκανε λόγο για «βούρκο απαξίωσης».
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...