Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Σκουρλέτης: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση

Σκουρλέτης: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση
Την άποψη ότι «έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την κυβέρνηση» διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μέσα από συνέντευξή του στο Αθηναϊκό πρακτορείο.
Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας για το χρονικό ορίζοντα αυτής της κυβέρνησης αλλά και για το χρόνο των εκλογών, είπε πως «όσα λέγονται από το κυβερνητικό περιβάλλον είναι για να τονώσουν το ηθικό των μελών της κυβέρνησης και της κυβερνητικής πλειοψηφίας», ενώ αναφερόμενος στην εκλογή του νέου προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «ούτε οι 180 βουλευτές είναι δεδομένοι».

Ειδικότερα, για τον ΕΝΦΙΑ υποστήριξε πως «μικρή σημασία έχει το θέμα των δόσεων», συμπληρώνοντας παράλληλα πως «Το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα, ανεξάρτητα και πέρα από τον ΕΝΦΙΑ ουσιαστικά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα ογκούμενο τσουνάμι ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, το οποίο τείνει να σκεπάσει το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας».
Στο ίδιο μήκος κύματος, σχολίασε πως «αυτό που εισπράξανε όλοι αυτοί που βγήκαν από τα λαγούμια της κυβέρνησης το Δεκαπενταύγουστο μιλώντας με τον κόσμο με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ τους έδωσε να καταλάβουν ότι είναι πλήρως πολιτικά και κοινωνικά απομονωμένοι», σημειώνοντας πως θεωρεί « άκρως υποκριτικές τις φωνές κάποιων βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας σε σχέση με την ψήφιση του ΕΝΦΙΑ, που λένε τώρα ότι δεν είδαν, δεν κατάλαβαν, δεν ήξεραν τι ψήφισαν».
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για μια συνολική φορολογική πολιτική που επεξεργάζονται στην Κουμουνδούρου, υπογραμμίζοντας ότι «στο πλαίσιο αυτής της φορολογικής πρότασης, καθοριστική σημασία παίζει η σύνταξη του περιουσιολογίου, που είναι μια καθαρή φωτογραφική εικόνα που δείχνει το μέγεθος του πλούτου του κάθε πολίτη».

Τέλος, με φόντο τις προετοιμασίες ενόψει της εμφάνισης του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, υπογράμμισε ότι πως «Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος σε τι δεσμεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, τι προτίθεται να κάνει όταν βρεθεί στα πράγματα».
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άδωνις υπέρ Όλγας Κεφαλογιάννη

Το ότι το υπουργείο Τουρισμού προχώρησε στην αγορά δύο χαλιών αξίας περίπου 18.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε γνωστή επιχειρηματία που δρα...