Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Δ. Κουτσούμπας: «Τα πρόσωπα μπορεί να αλλάζουν, όχι όμως και η αντιλαϊκή πολιτική»

Δηλώσεις του γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα σχετικά με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης - Τι είπε από τις εκδηλώσεις για τη σφαγή στο δίστομο, όπου βρέθηκε
Την άποψη ότι «τα πρόσωπα μπορεί να αλλάζουν, η αντιλαϊκή πολιτική όμως δεν πρόκειται να αλλάξει στο βαθμό που μένουμε αλυσοδεμένοι στα δεσμά της Ε.Ε. των μονοπωλίων, της εξουσίας τους», εξέφρασε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. 
Ο κ. Κουτσούμπας, πρόσθεσε ότι «βεβαίως θα συνεχίζονται αυτές οι αντιλαϊκές πολιτικές, αν ο λαός μας δεν ορθώσει τ
ο ανάστημά του, να γυρίσει σε όλους αυτούς την πλάτη, να διεκδικήσει το δίκιο του, σε μια μεγάλη λαϊκή συμμαχία, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ».
Σε άλλες δηλώσεις που έκανε από τις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τη
σφαγή στο Δίστομο, όπου βρέθηκε, ο κ. Κουτσούμπας απηύθυνε κάλεσμα στο λαό να τιμωρήσει παραδειγματικά «τους πολιτικούς απόγονους των ναζί». Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι «η ιστορική μνήμη, η γνώση, η πείρα, παραμένει ζωντανή μέσα και από τέτοιες εκδηλώσεις, ταυτόχρονα με τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων». Πρόσθεσε ακόμη ότι «το κάλεσμα σήμερα και από το Δίστομο, εδώ, προς τον ελληνικό λαό, είναι να γυρίσει την πλάτη στη φασιστική θεωρία και πρακτική, να τιμωρήσει παραδειγματικά όλους αυτούς τους πολιτικούς απόγονους των ναζί, τερατόμορφων της ναζιστικής Κατοχής, που ματοκύλισαν το Δίστομο σαν σήμερα πριν ακριβώς 70 χρόνια».
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...