Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Κανένα πρόβλημα δεν έχει η κυβέρνηση με την έκθεση του ΔΝΤ, σύμφωνα με το Γ. Στουρνάρα

Τη διαβεβαίωση ότι «τα περισσότερα προαπαιτούμενα μέτρα έχουν κλείσει. Εάν έχουν μείνει ένα ή δύο, αυτά θα ψηφιστούν στα θερινά τμήματα», παρείχε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας με αφορμή το κλείσιμο της Βουλής και τη συνέχιση του κυβερνητικού έργου.

Τη διαβεβαίωση ότι «τα περισσότερα προαπαιτούμενα μέτρα έχουν κλείσει. Εάν έχουν μείνει ένα ή δύο, αυτά θα ψηφιστούν στα θερινά τμήματα», παρείχε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας με αφορμή το κλείσιμο της Βουλής και τη συνέχιση του κυβερνητικού έργου.
Όπως είπε, «η έκθεση του ΔΝΤ μπορεί να βγει ακόμη και τώρα (σ.σ. σχετικά με την αναβολή της δημοσιοποίησής της για την επόμενη εβδομάδα). Εμείς ως κυβέρνηση, δεν έχουμε πρόβλημα με την έκθεση».
Ερωτηθείς για το πρόσφατο σύντομο ταξίδι του στο Παρίσι, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι είχε συναντήσεις με τεχνοκράτες άλλων κρατών για θέματα της ελληνικής προεδρίας και διέψευσε ότι υπήρξαν συζητήσεις για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους.
Παράλληλα, αναφερόμενος στον επικείμενο ανασχηματισμό και ερωτηθείς αν επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε πως «οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα είναι αποκλειστικό
προνόμιο του Πρωθυπουργού, δεν υπάρχουν επιθυμίες στην πολιτική».
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Debate ΠΑΣΟΚ: Πώς είδε την τηλεμαχία το twitter – Τα καυστικά σχόλια και ποιός κέρδισε τις εντυπώσεις

Μετά την 3ωρη τηλεμαχία των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ , το twitter πήρε… φωτιά από σχόλια. Το debate ήταν (και είναι και σήμε...