Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Εξακολουθεί να προηγείται ο Μπουτάρης σε νέα δημοσκόπηση


Picture 0 for Εξακολουθεί να προηγείται ο Μπουτάρης σε νέα δημοσκόπηση

Πρoβάδισμα των νυν δημάρχων Αθήνας, Γ. Καμίνη, Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη και του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών δείχνει νέα δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Mega.
Συγκεκριμένα, για το δήμο Θεσσαλονίκης ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης προηγείται με 37% έναντι του 21,2% που συγκεντρώνει ο Σταύρος Καλαφάτης.
Ακολουθούν ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ) με 8,9%, ο Γιάννης Δελλής (ΚΚΕ) με 4%, ο Χάρης Παπαγεωργίου (ΑΝ.ΕΛ.) με 3,1% και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος (Χρυσή Αυγή) με 3%. Άλλον υποψήφιο επιλέγει το 4,2% του δείγματος. Η κατηγορία «Άκυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 2,8%, ενώ το 15,8% του δείγματος δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Στον β' γύρο ο Γιάννης Μπουτάρης συγκεντρώνει 45,1%, έναντι 31,7% του Σταύρου Καλαφάτη.
Στην πρόθεση ψήφου για τον Δήμο Αθηναίων, ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης προηγείται με 20,8%. Ακολουθούν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 15%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 14,1%, ο Ηλίας Κασιδιάρης με 12,5%, ο Νικήτας Κακλαμάνης με 10,4%, ο Νίκος Σοφιανός με 8,3%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 3,2% και ο Πέτρος Κωνσταντίνου με 1,2%. 'Αλλον (υποψήφιο) επιλέγει το 2,3% του δείγματος. Η κατηγορία «Άκυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 1,7%, ενώ 10,5% δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για την Περιφέρεια Αττικής, ο νυν περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός προηγείται με 23,1% έναντι του 17,8% που συγκεντρώνει η Ρένα Δούρου. Ακολουθούν ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 10,1%, ο Θανάσης Παφίλης με 9,5%, ο Παύλος Χαϊκάλης με 8,2%, ο Ηλίας Παναγιώταρος με 5,1%, ο Πέτρος Μαντούβαλος με 3%, ο Θάνος Τζήμερος με 2,7%, η Μαρία Γιαννακάκη (ΔΗΜΑΡ) με 1,8% και η Δέσποινα Κουτσούμπα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) με 1,3%. 'Αλλον υποψήφιο επιλέγει το 1,2% του δείγματος.

Η κατηγορία «Άκυρο/Λευκό/Αποχή» συγκεντρώνει 1,4%, ενώ το 14,8% του δείγματος δηλώνουν αναποφάσιστοι ή δεν απαντούν.
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: «Αγριεύει» η σύγκρουση των υποψηφίων – Τα «όπλα» τους πριν από το debate

Κάθε μέρα και πιο έντονη είναι η πολιτική σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους πρόεδρους του Κινήματος να «ακονίζουν» τα μαχαίρια τους πρι...