Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Την Κυριακή οι πολίτες θα στηρίξουν με την ψήφο τους, την πρόταση μας‏


«Ο τόπος έχει ανάγκη την αλλαγή πολιτικής στην περιφέρεια.  Η τετραετία που διανύσαμε ήταν για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ένα επεισόδιο στον κύκλο των χαμένων ευκαιριών. Έχουμε σχέδιο, θέληση και εμπειρία .Είμαι βέβαιος ότι την  Κυριακή οι πολίτες θα στηρίξουν με την ψήφο τους την πρόταση της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» και ο συνδυασμός μας θα περάσει στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών» τόνισε  ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Σιδηρόκαστρο. 
Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω»,  υπογράμμισε πως οι  πολίτες γνωρίζουν πλέον καλά ποιοι είναι οι εκφραστές των διοικητικών μηχανισμών  που καλλιεργούν
χρόνια τώρα το σύστημα των κολλητών , των ευνοούμενων, των απευθείας αναθέσεων και εξέφρασε την βεβαιότητα πως απέναντι σε αυτό το σύστημα, που ευτέλισε τα προηγούμενα χρόνια θεσμούς και καταδίκασε την περιοχή στην ανυποληψία και στην αναπτυξιακή υστέρηση, οι πολίτες της Μακεδονίας θα επιλέξουν  ένα ακηδεμόνευτο αυτοδιοικητικό σχήμα.

«Οι πολίτες ανταποκρίνονται στην πρόκληση για να δουλέψουμε όλοι μαζί, για να συμμετάσχουμε στην αλλαγή του ορίζοντα . Όραμα μας είναι  μια Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με Ευρωπαϊκή προοπτική που μπορεί να δώσει λύσεις στις αγωνίες του πολίτη.  
Στόχος μας,  είναι  να υπηρετήσουμε τον τόπο στην  περίοδο κρίσης. Φιλοδοξία μας, είναι ν’  αντιμετωπίσουμε τα αδιέξοδα με πολιτικές ανάπτυξης. Διεκδικούμε  το δικαίωμα στην απασχόληση, στην βελτίωση της καθημερινότητας. Αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον που το αξίζουμε. Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Την Κυριακή θα φυσήξει Βαρδάρης ..Θα ξαστερώσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλαρης και δεσμεύθηκε για την δημιουργία  μιας σύγχρονη διοίκηση που θα έχει τα  χαρακτηριστικά της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας. «Γνωρίζουμε τα εργαλεία διακυβέρνησης και έχουμε την πολιτική βούληση για να αναπτύξουμε μια διοίκηση που θα εμπιστεύεται ο πολίτης, συμπαραστάτη στον επιχειρηματία, στήριγμα στο νέο που αναζητά ευκαιρίες για δημιουργικές προτάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Τα διλήμματα των υποψηφίων μία ανάσα πριν την κάλπη της Κυριακής – Το πρόγραμμα και οι στοχεύσεις

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κά...