Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Τον Κ. Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προτείνει ο Π. Καμμένος!

Τον Κ. Καραμανλή για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας προτείνει ο Π. Καμμένος σε συνέντευξή του και ζητά να εκλέγεται απευθείας από το λαό
Να εκλέγεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό ζητά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και, μάλιστα, προτείνει για το αξίωμα τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή!
Πιο συγκεκριμένα, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας θα πρέπει να έχει αυξημένες αρμοδιότητες.
Παράλληλα, χαρακτηρίζει ανυπόληπτο τον Αντώνη Σαμαρά, δηλώνει πως αρνείται κάθε επαφή με την τρόικα και καλεί την κυβέρνηση να διακόψει κάθε διαπραγμάτευση μαζί με τους «κατακτητές», όπως χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους των δανειστών.

Επίσης, ο κ. Καμμένος ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας του κόμματός του τη Χρυσή Αυγή, τα στελέχη της οποίας χαρακτηρίζει ως «νεοναζιστές», ενώ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η απελευθέρωση της χώρας προϋποθέτει άρση των κόκκινων γραμμών, ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα».
eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοινωνική σαπίλα και πολιτική αδράνεια

Αν επιχειρήσει κάποιος να απεγκλωβιστεί από την ελληνική πολιτική επικαιρότητα (δεν είναι και πολύ δύσκολο) και παρατηρήσει το ευρύτερο περι...