Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη το Πολιτικό Συμβούλιο – Όχι Βενιζέλου σε συνεργασία με ΝΔ

ΠΑΣΟΚ: Στην τελική ευθεία για την Εθνική Συνδιάσκεψη – Όχι Βενιζέλου σε συνεργασία με ΝΔΣυνεδριάζει σήμερα από το πρωί το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο συζητούνται οργανωτικά θέματα εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κινήματος που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο. Κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνδιάσκεψης, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Όπως διαρρέει από το επιτελείο του κ. Βενιζέλου, ο υπουργός Οικονομικών, αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερες από 200 υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητάς του. Ο κ. Παπουτσής, από την άλλη, ο οποίος θα είναι κατά τα φαινόμενα και ο μοναδικός αντίπαλος του κ. Βενιζέλου, φέρεται να μην έχει συγκεντρώσει ακόμη τις απαραίτητες υπογραφές και σκοπεύει να καλύψει το κενό αυτό κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνδιάσκεψης, μετά την ομιλία του.

Βενιζέλος: «Όχι» σε μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ
Εν τω μεταξύ σήμερα, Παρασκευή, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή, ο κ. Βενιζέλος αρνήθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ στοχεύει σε μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ. Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος, αντέδρασε έντονα σε σχόλιο του πρόεδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ότι θα παραμείνει στη θέση του «ύπαρχου, καθώς και τότε ο Σαμαράς θα είναι πρωθυπουργός».
«Αφήστε τα ευφυολογήματα σε σχέση με τον εκλογικό στόχο του ΠΑΣΟΚ, η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρή πολιτική διεύθυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε πως γνωρίζει τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων: «Ξέρουμε πόσο χαμηλά είναι η αφετηρία από την οποία ξεκινούμε», είπε, πρόσθεσε ωστόσο ότι «διεκδικούμε να επιβεβαιώσει το ΠΑΣΟΚ τη θέση που του ανήκει και
αυτή είναι η πρώτη».
«Στόχος μας δεν είναι να προστεθούμε ως δύναμη σε κανέναν», είπε και συμπλήρωσε ότι το ΠΑΣΟΚ κοιτάζει το λαό στα μάτια και λέει συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις. «Αυτό δεν σταματάει στις εκλογές, αλλά ξαναρχίζει με μεγαλύτερη ένταση μετά από αυτές».
Τέλος, ο υπουργός Οικονομικών παρατήρησε ότι «αν η ΝΔ πιστεύει ότι θα κερδίσει τις εκλογές με αυτοδυναμία ‘με γεια της με χαρά της’» και κατέληξε λέγοντας πως «ο καθένας έχει δικαίωμα στο στοχασμό και στο όνειρο».
eklogika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: «Αγριεύει» η σύγκρουση των υποψηφίων – Τα «όπλα» τους πριν από το debate

Κάθε μέρα και πιο έντονη είναι η πολιτική σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους πρόεδρους του Κινήματος να «ακονίζουν» τα μαχαίρια τους πρι...