Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μήνυμα βούλησης και αυτοπεποίθησης από τον Παπανδρέου


thumb

«Να στείλουμε μήνυμα βούλησης και αυτοπεποίθησης» το οποίο «πρέπει να διαπερνά διεθνώς» τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη διάρκεια του άτυπου Υπουργικού Συμβουλίου την Τρίτη, κάνοντας λόγο και για ανάγκη άμεσης συστράτευσης.
Παράλληλα συζητήθηκε και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με αφορμή το οποίο ο πρωθυπουργός ζήτησε αλληλεγγύη και ενότητα από τους υπουργού τους, υπογραμμίζοντας: «Σήμερα αποφασίζουμε και πάμε μπροστά».

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και «σε όσους καλλιεργούν σενάρια μιζέριας», λέγοντας ότι «απαντάμε με τη σταθερή πορεία μας», ενώ εκφράζοντας την αισιοδοξία του τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη είναι δύσκολες, αλλά «θα βγούμε με το κεφάλι ψηλά».
«Πήραμε αποφάσεις ομόφωνα για τις κεντρικές μας επιλογές. Με καθαρή πορεία πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Πήραμε τις αποφάσεις μας με σοβαρότητα με αίσθημα δικαίου και προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος» κατέληξε ο πρωθυπουργός κατά το κλείσιμο της άτυπης συνεδρίασης.
Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το Υπουργικό Συμβούλιο ενημερώθηκε από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για την πρώτη συζήτηση σχετικά με την δανειοδότηση της Ελλάδας το 2012.
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Δυναμική πορεία για τον 37χρονο Μοχάμεντ – «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει»

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 37χρονου Πακιστανού Μοχάμεντ Καμραν Ασίκ, ο οπ...