Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Άμυνα στο ΠΑΣΟΚ, επίθεση στη Ν.Δ. ο Γιώργος

Εχει ευθύνες και η δικαιοσύνη τόνισε
Των επιλογών του ΠΑΣΟΚ υπεραμύνθηκε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο ξενοδοχείο Divani Caravel για την 11η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ επιχειρώντας παράλληλα να υποβαθμίσει τη χθεσινή «μετωπική» Ραγκούση - Βενιζέλου. Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία που τον κατηγορεί ότι μιλούσε με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήδη από το τέλος του 2009.
"Μόνο προδότη δεν με είπανε όταν μίλησα με το ΔΝΤ, επειδή έψαχνα λεφτά για την χώρα. Ποιός θα τα πλήρωνε, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς ή ο Βουλγαράκης;" τόνισε προσθέτωντας πως θα μιλάει με οποιον ανα την υφήλιο θα μπορούσε να βοηθήσει την χώρα.
Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για κλεφτοπόλεμο ζητώντας να προτείνουν εναλλακτικές λύσεις όσοι κάνουν εύκολη κριτική.
Όσον αφορά στα κρούσματα εσωκομματικής αντιπαράθεσης, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν περιπτώσεις, οι οποίες τόνισε ότι επιλύονται γρήγορα.
Έδωσε έμφαση για ακόμη μια φορά στις αναδιαρθρώσεις που πρέπει να κάνει η χώρα, τονίζοντας πως το μεγάλο χρέος είναι το σύμπτωμα μιας παρασιτικής οικονομίας.
Εστίασε στα θετικά σημάδια, όπως η αύξηση των εξαγωγών, η αύξηση της τουριστικής κίνησης και πρόσθεσε πως όσοι ποντάρουν στην αποτυχία θα μείνουν πίσω.
Όσον αφορά στο θέμα της απόδοσης ευθυνών, τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και πως είναι η ώρα της Δικαιοσύνης να ανταποκριθεί.
Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άδωνις υπέρ Όλγας Κεφαλογιάννη

Το ότι το υπουργείο Τουρισμού προχώρησε στην αγορά δύο χαλιών αξίας περίπου 18.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε γνωστή επιχειρηματία που δρα...