Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Παρεξηγήσεις και εξηγήσεις για Τεμπονέρα, Τσιόκα, Κοτσακά

Μπέρδεμα έχει προκύψει με τις παραιτήσεις τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα ηγετικά όργανα.

Οι Διονύσης Τεμπονέρας, Χάρης Τσιόκας και Αντώνης Κοτσακάς είχαν ανακοινώσει με ένα κείμενο κριτικής προς την Κουμουνδούρου ότι αποχωρούν «από το Οργανωτικό σκέλος (για λόγους διολίσθησης σε έναν άνευ όρων «εξουσιοδοτισμό»)».

Και πως «παραμένουν όμως στο ιδεολογικό και στο πολιτικό πλαίσιο, όπως αυτά έχουν καθοριστεί διαχρονικά με τις αποφάσεις συλλογικών οργάνων(διατηρώντας όμως ισχυρές επιφυλάξεις για συμπεριφορές μετάλλαξης)».
Η δήλωση αυτή, με την περίεργη διατύπωση εκλήφθηκε ως παραίτηση από τα όργανα – αν και μέλη της κεντρικής επιτροπής είναι μόνο οι δύο πρώτοι και όχι ο κ. Κοτσακάς.

Τώρα υπάρχει μία εικόνα ότι δεν ήταν παραίτηση από τα όργανα, αλλά ότι οι κύριοι Τεμπονέρας και Τσιόκας θα εμφανιστούν στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής την Κυριακή.

Μάλλον πρόκειται για παρανόηση, που μένει να διευκρινιστεί.

Πάντως ο κ. Τεμπονέρας εμφανίζεται να ζητά την ίδρυση νέου κόμματος! Και το θέμα δεν είναι αν θα διαγραφεί από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ εάν όντως θέλει άλλο κόμμα.
https://www.topontiki.gr/2024/07/01/parexigisis-ke-exigisis-gia-temponera-tsioka-kotsaka/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

423.000 φορολογικές δηλώσεις έχουν εκκαθαριστεί – 1 στους 4 θα πληρώσει φόρο έως 400 ευρώ

Σε 422.878 ανέρχονται οι φορολογικές δηλώσεις για τις οποίες ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης οριστικοποίησης, για πρώτη φορά φέτος, ενώ ...