Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

«Αρχηγός παραμένω εγώ» λέει ο Μιχαλολιάκος


«Αρχηγός παραμένω εγώ» λέει ο Μιχαλολιάκος

Οριστικό τέλος στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί μετά τις κινήσεις του Ηλία Κασιδιάρη, περί αρχηγία θέλησε να βάλει ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής.
«Παραμένω αρχηγός» είναι το μήνυμα- προειδοποίηση σε όσους τον αμφισβητούν και σε όσους επεξεργάζονται σενάρια για τη δημιουργία άλλων κομματικών σχηματισμών που έστειλε από το κελί του ο υπόδικος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κ. Μιχαλολιάκος, όπως γράφει ο Βηματοδότης. Στο μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ο κ. Μιχαλολιάκος προειδοποιεί τους πάντες ότι ναι μεν βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά εξακολουθεί να παραμένει στην ηγεσία της οργάνωσης.

Πάντως ο κ. Μιχαλολιάκος δεν παραλείπει να αναφέρει ότι τιμά όλους τους «συναγωνιστές» του επειδή δίνουν τον… αγώνα για την πατρίδα και την ελευθερία. Ποιους θεωρεί «συναγωνιστές». Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και γκρίνιες, ο κ. Μιχαλολιάκος φρόντισε να ετοιμάσει μια λίστα «συναγωνιστών»… κατ” αλφαβητική σειρά. Έτσι πρώτος φιγουράρει ο Ηλίας Κασιδιάρης και ακολουθούν ο φίλος της κόρης του κ. Αρτέμης Ματθαιόπουλος και οι κ.κ. Ηλ. Παναγιώταρος, Μιχ. Τσακίρης και Ν. Χρυσομάλλης.
Ποια ονόματα απουσιάζουν από τη λίστα; Πρώτα απ” όλα αυτό της «συναγωνίστριας» σύζύγου του κ. Ελένης Ζαρούλια, δεύτερον αυτό του κ. Παππά (επίσης έγκλειστος στις φυλακές) και τέλος αυτά των προφυλακισμένων κ.κ. Γερμενή και Ηλιόπουλου.
http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου