Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Υπουργοί εν Αθήναις...

      
 
Ο λαός λέει μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις. Οι πολιτικοί μας, παραδοσιακά, και μεγάλες κουβέντες έλεγαν και μεγάλες… μπουκιές έτρωγαν. Τώρα, που «πετούν» γιαούρτια και κυκλοφορούν αγανακτισμένοι, προτιμούν να μιλούν στα ΜΜΕ. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι είναι οι υπουργοί που μιλούν σήμερα στον Τύπο.

Ο Γ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει αναιτιολόγητη την απεργία των ταξί με άρθρο του στο "Έθνος της Κυριακής" ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ι. Ραγκούσης ο οποίος σημειώνει ότι ανέδειξε η απεργία μια πολλαπλή πολιτική σύγκρουση. Τονίζει ότι πρόκειται για σύγκρουση που αφορά την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που τάσσεται υπέρ της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων αξιώνει συνέπια λόγων και έργων, ανάκτηση της αξιοπιστίας της πολιτικής και έτσι της εμπιστοσύνης των πολιτών. «Δεν θα γίνουμε Ολλανδία.

Οι χρήστες ουσιών χρειάζονται θεραπεία και όχι φυλακή», αναφέρει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μ. Παπαιωάννου, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για το ζήτημα της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών. Εξηγεί ότι θα διατηρηθεί το αδίκημα της κατοχής, αλλά σε βαθμό πταίσματος. Τέλος, ότι «έχουμε μπροστά μας τον δυσκολότερο χειμώνα των τελευταίων δεκαετιών» διαμηνύει ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής».
new post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου