Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η κυβέρνηση σημειώνει ότι «τα ΜΜΕ στρέφονται εναντίον του δημόσιου συμφέροντος»


thumb

Η κυβέρνηση εξέδωσε σήμερα Κυριακή ανακοίνωση, προκειμένου να διαψεύσει «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο» τα δημοσιεύματα περί τοποθέτησης «ξένων επιτρόπων – ανθύπατων» της τρόικας για την επιτήρηση του έργου των ελληνικών υπουργείων και να «καταγγείλει την επικίνδυνη παραπληροφόρηση Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη».
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως τα ΜΜΕ είτε με «ανύπαρκτες πληροφορίες» είτε με ανοίκειες και ανιστόρητες εκφράσεις περί "κατοχής" στην Ελλάδα», διαμορφώνουν ένα κλίμα σύγχησης και στρέφονται εναντίον του δημόσιου συμφέροντος. Συνεχίζει σημειώνοντας ότι «αρκετά πια λοιπόν με την ανευθυνότητα, τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Παράλληλα, η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο κάλεσε όλους να «να αναλάβουν πια τις ευθύνες τους» ενώ τονίζει ότι «με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, αγώνα στον οποίο οφείλουν εν πολλοίς την επιβίωσή τους και τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση».

to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου