Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Το νέο σήμα της ΝΔ

thumb
Το νέο σήμα της ΝΔ παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στα νέα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος, Αντώνης Σαμαράς.
Το νέο σύμβολο χαρακτηρίζεται από μία αφαιρετική προσέγγιση καθώς απεικονίζεται ένας λιτός πυρσός στην αριστερή πλευρά του σχεδίου και ολογράφως η «Νέα Δημοκρατία» με μπλε και γαλάζια γράμματα.
Ο κ.Σαμαράς σχετικά με το νέο σήμα της παράταξης εξήγησε ότι «αντικατοπτρίζει τις νέες αξίες, όπως διαφάνεια, πρωτοτυπία, ανθρωπιά, ενώ απεικονίζει την νέα Νέα Δημοκρατία ως μια ήρεμη δύναμη». Προσέθεσε, επίσης, ότι ενσωματώνει τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ: απλότητα και αναφορά στις καλές στιγμές του παρελθόντος και την ελπίδα για το μέλλον.
Βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παλιό σύμβολο της παράταξης  «Το παλιό ιστορικό μας σύμβολο δεν πετιέται απλά θα μείνει στην ιστορία για να μας θυμίζει τις ωραίες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε, θα λειτουργεί σαν μια πολύτιμη φωτογραφία».
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την ομιλία του, πριν την παρουσίαση του νέου συμβόλου, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θα προσπαθήσω να κάνω τα όνειρα της νεολαίας πραγματικότητα».
Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και το νέο portal του κόμματος, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον κ.Σαμαρά «σύγχρονο και διαδραστικό» με στόχο να γίνει σημείο συνάντησης ιδεών και ανθρώπων από όλο τον πλανήτη.
to pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου