Όπως έγραψε και το topontiki.gr, o – και πρώην υπουργός Οικονομικών – Κ. Χατζηδάκης δήλωσε στο Action 24 ότι «ποτέ δεν αρνήθηκα την πατρότητα μεταρρυθμίσεων ακόμη και αν ήταν δύσκολες. […] Η περίπτωση των ΕΛΤΑ δεν είναι τέτοια, όμως για ορισμένα μέσα ενημέρωσης οτιδήποτε έχει κοινωνική αντίδραση επιχειρείται να συνδεθεί με εμένα».
Αυτά επισήμως. Γιατί, ανεπισήμως, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μαθαίνουμε ότι… βγάζει καπνούς για την προσπάθεια σύνδεσής του με την υπόθεση αυτή, η οποία – κατά γενική ομολογία – βλάπτει σοβαρά την εικόνα της, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θεωρεί πως τα «βέλη» είναι και εκ των εσω, δηλαδή από πλευράς ΝΔ.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Κ. Χατζηδάκης δεν σκοπεύει να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι, αν και ακόμα δεν έχει καταστεί σαφές πώς θα το αντιμετωπίσει.
https://www.topontiki.gr/2025/11/03/sta-kagkela-o-chatzidakis-gia-ta-elta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου