Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Η «φίλη» της Άννας Διαμαντοπούλου που στηρίζει… Ανδρουλάκη

Στην πολιτική η πιο δύσκολες στιγμές που περνάει κανείς είναι οι εσωκομματικές κόντρες. Οι παλιότεροι λέγανε ότι η πολιτική γίνεται πολύ πιο σκληρή όταν έχεις να αναμετρηθείς «συντρόφους».
Το έχει δείξει αυτό και η ιστορία άλλωστε. Το ΠΑΣΟΚ έχει εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού και όπως είναι φυσικό κάποιοι έχουν «αναστατωθεί» και άλλοι έχουν «απομακρυνθεί». Είπαμε, πολιτική είναι αυτή.

Για παράδειγμα το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Όλγα Μαρκογιαννάκη παρόλο που διατηρεί εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με την Άννα Διαμαντοπούλου, με άρθρο της στα Νέα δήλωσε ότι σ’ αυτές τις εκλογές θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη εξηγώντας και τους λόγους που κάνει αυτή τη σκέψη.
«Η επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη είναι απαραίτητη για τη συνέχιση της θετικής πορείας και την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ ως πρωταγωνιστικής δύναμης που θα δώσει ξανά φωνή στους πολίτες. Είναι η στιγμή να χτίσουμε μαζί το μέλλον και να διασφαλίσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την αγωνία και την ελπίδα των πολιτών για ένα καλύτερο αύριο», έγραψε μεταξύ άλλων στο άρθρο της η Όλγα Μακρογιαννάκη.
https://www.topontiki.gr/2024/10/04/pasok-i-fili-tis-annas-diamantopoulou-pou-stirizi-androulaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου