Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Της διαλυμένης Υγείας οι συνδικαλιστές της φταίνε…

Με τους συνδικαλιστές στον χώρο της Υγείας τα έβαλε ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια της συνέντευξης της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για την εξειδίκευση των μέτρων που ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

«Για καθαρά πολιτικούς σκοπούς υπάρχει μία προσπάθεια υποκινούμενη από συνδικαλιστές της Αριστεράς με πολύ μεγάλη ένταση σχεδόν σε κάθε δημόσια εκδήλωση που βρισκόμαστε, αλλά και από πολιτικούς αντιπάλους να δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη η πεποίθηση ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ενδιαφέρεται για το ΕΣΥ, ότι απεργάζεται τη διάλυση του ΕΣΥ με σκοπό την ιδιωτικοποίησή του και ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αφήσει το ΕΣΥ στη μοίρα του» είπε ο Γεωργιάδης.
Ας μας συγχωρέσει ο υπουργός, αλλά οι πολίτες δεν χρειάζονται τους «συνδικαλιστές της Αριστεράς» για να διαπιστώσουν ότι το Σύστημα Υγείας παραπαίει και ότι για την ανάταξή του θα χρειαστεί πολύς κόπος, πολλή δουλειά και, προφανώς, πολλά χρήματα. Αρκεί μια επίσκεψη σε δημόσιο νοσοκομείο σε ημέρα εφημερίας για να σχηματίσουν πλήρη και λεπτομερειακή εικόνα σχετικά με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΕΣΥ…
https://www.topontiki.gr/2024/09/15/tis-dialimenis-igias-i-sindikalistes-tis-ftene/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου