Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Έπαθε… ΣΥΡΙΖΑ και η «Νίκη»: Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο συνέδριο, διαμηνύουν συνεργάτες του Νατσιού μετά τον δελφίνο που εμφανίστηκε

Κάθε κόμμα έχει και τα προβλήματά του τελικά…

Ο ιός της… αλλαγής ηγεσίας χτύπησε και τη «Νίκη» και τώρα οι συνεργάτες του Νατσιού τρέχυν να σβήσουν φωτιές.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του κόμματος, δεν μπορεί να τεθεί θέμα ηγεσίας στο επερχόμενο συνέδριο, και τα όργανά του επαναδιατυπώνουν την εμπιστοσύνη τους στο Δημήτρη Νατσιό.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νίκης Δήμος Θανάσουλας, μιλώντας στον Flash Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε ότι το συνέδριο θα είναι οργανωτικό, ενωτικό και έχει σαν στόχο να ικανοποιήσει την ανάγκη του λαού για μία ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στην καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Δεν τίθεται από κανένα όργανο θέμα Προέδρου. Όλοι στηρίζουμε και εμπιστευόμαστε τον Πρόεδρο Δημήτρη Νατσιό. Τα λουλούδια όλα ας ανθίσουν, αλλά στο σωστό παρτέρι» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες ο Δημήτρης Χιωτακάκος που ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα, ενόψει του συνεδρίου της Νίκης, εκδήλωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος πρόεδρος, προκειμένου να δώσει στο κόμμα, όπως λέει, περισσότερη «εξωστρέφεια και αποτελεσματικότητα», αμφισβητώντας τον ιδρυτή του κόμματος, Δημήτρη Νατσιό.
Μέσα σε 24 ώρες, όπως καταγγέλλει ο ίδιος διακόπηκε η συνεργασία του ως επιστημονικός συνεργάτης γιατί «πρέπει να σεβόμαστε το ψωμί που τρώμε» και πως δημιουργεί «τραύματα στο σώμα της» Νίκης.
https://www.topontiki.gr/2024/09/13/epathe-siriza-ke-i-niki-den-tithete-thema-igesias-sto-sinedrio-diaminioun-sinergates-tou-natsiou-meta-ton-delfino-pou-emfanistike/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου