Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Δυναμική πορεία για τον 37χρονο Μοχάμεντ – «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει»

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 37χρονου Πακιστανού Μοχάμεντ Καμραν Ασίκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα με εμφανή σημάδια κακοποίησης.

 Εκατοντάδες άνθρωποι πραγματοποίησαν δυναμική πορεία από την πλατεία Βικτωρίας μέχρι το αστυνομικό τμήμα, με τη συμμετοχή συλλόγων, φορέων και οργανώσεων.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας, ζητώντας με μια φωνή να αποδοθεί δικαιοσύνη

 «Δικαιοσύνη για τον Μοχάμεντ» αναγραφόταν στα πανό των συγκεντρωμένων, με συνθήματα όπως «Δεν φταίνε οι μετανάστες για την ανεργία, φταίει η κυβέρνηση και η εργοδοσία», «Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» και «Η τρομοκρατία δε θα περάσει του λαού την πάλη θα τη σπάσει», να δίνουν τον παλμό στην κινητοποίηση.

«Δικαιοσύνη για τον Μοχάμεντ» αναγραφόταν στα πανό των συγκεντρωμένων, με συνθήματα όπως «Δεν φταίνε οι μετανάστες για την ανεργία, φταίει η κυβέρνηση και η εργοδοσία», «Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» και «Η τρομοκρατία δε θα περάσει του λαού την πάλη θα τη σπάσει», να δίνουν τον παλμό στην κινητοποίησηΠλήθος κόσμου στην κινητοποίηση στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα για το βασανισμό και τη δολοφονία του #μετανάστη Μοχάμεντ Καμραν#antireport pic.twitter.com/KHmAbOiDEe

 https://www.madata.gr/epikairotita/politics/928607-at-agioy-pantelehmona-dynamikh-poreia-gia-ton-37chrono-mochament-%E2%80%93-h-tromokratia-den-tha-perasei.html#google_vignette

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου