Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Σεμνά και ταπεινά στη Λέσβο η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου: Κυκλοφορούσε με Porsche

Τοις μετρητοίς πήρε η υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου την… απαίτηση του πρωθυπουργού να μην επιδεικνύουν αλαζονεία οι υπουργοί και το έκανε… πράξη σε περιοδεία της το Σάββατο στη Λέσβο.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα nealesvou, την Χριστίνα Αλεξοπούλου παρέλαβε μια Porsche από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης και στη συνέχεια τη μετέφερε σε όλες τις συναντήσεις της που είχε στη Λέσβο σε διάφορες περιοχές του νησιού.

«Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει τη βόλτα», αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα που διευκρινίζει ότι οδηγός της Porsche ήταν ο επιχειρηματίας Πάρις Μολυβιάτης και το πολυτελέστατο αυτοκίνητο φέρεται να ανήκει στη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ.

Βέβαια τα συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας που συνόδευαν την υφυπουργό δεν είναι Porsche, το πολύ πολύ Nissan…

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον Σκάι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Προσπαθώ να μην επιδεικνύω αλαζονεία, όμως απαιτώ και από τους υπουργούς μου το ίδιο. Αξιολογώ αποτελεσματικότητα και συμπεριφορά, η επίδειξη αλαζονείας είναι πολύ αρνητική ένδειξη στην αξιολόγηση που κάνω για τους υπουργούς. Δεν είναι η αποτελεσματικότητα άλλοθι για την αλαζονεία, ούτε η σεμνότητα άλλοθι για την αναποτελεσματικότητα».
https://www.topontiki.gr/2024/06/04/semna-ke-tapina-sti-lesvo-i-ifipourgos-metaforon-christina-alexopoulou-kikloforouse-me-porsche/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου