Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Προκλητική δήλωση on air γαλάζιου στελέχους για το Πολυτεχνείο: «Μας πρήξατε με τους αγώνες σας» (Video)

Ξεπέρασε τα όρια η τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ Ιωάννα Γκελεστάθη σε τηλεοπτικό πάνελ του Αρτ, όταν, απευθυνόμενη στην υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μέλπω Λεκατσά, εμβληματική μορφή της αντιδικτατορικής δράσης, έβαλλε κατά της ιστορίας του Πολυτεχνείου.

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων, έφτασε στο σημείο να πει στην ηρωίδα του Πολυτεχνείου ότι διαφημίζει την αντιδικτατορική της δράση, δήλωση που προκάλεσε την έκρηξη από πλευράς της κ. Λεκατσά, αλλά και ενόχληση στον παρουσιαστή της εκπομπής.

Η Μέλπω Λεκατσά απάντησε πως ποτέ δεν έχει διαφημίσει τη δράση της, ενώ συμπλήρωσε «εάν δεν υπήρχε το Πολυτεχνείο δεν θα ήσασταν σήμερα ελεύθεροι».

Η συζήτηση, πάντως, συνεχίστηκε με αναφορές και στον πατέρα και το θείο της Ιωάννας Γκελεστάθη, στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με το «γαλάζιο» στέλεχος να καταλήγει λέγοντας στη Μέλπω Λεκατσά ότι «εσείς καπηλεύεστε τους αγώνες και μας έχετε πρήξει με τους αγώνες σας 40 χρόνια μετά».

Μετά την εκπομπή, η Μέλπω Λεκατσά επανήλθε στο θέμα και με ανάρτησή της στα social media τόνισε: «Ξεμπροστιάστηκαν! Ούτε πότε έγινε το Πολυτεχνείο δεν ξέρει. Ο μπαμπάς της φυλακίστηκε πριν 40 χρόνια. Έλεος τα ψέματα. Αγωνιστήκαμε για την ελευθερία. Όχι για την ασυδοσία! Ούτε για την ασυδοσία της εξουσίας τους! Ούτε για τις φασιστικές, φασίζουσες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές. Ενάντια σε αυτά αγωνιστήκαμε. Και τότε και τώρα.
Και “θα τους πρήζουμε” με τους αγώνες μας όσο δεν πάει! Και μετά, άλλο τόσο.

(Video)

https://www.facebook.com/watch/?v=470363562333823&ref=external

Αυτή είναι η αλήθεια τους: οικογενειοκρατία, ειρωνεία, ασυδοσία, εξουσιομανία, φασισμός.

Όχι – δεν θα τους περάσει.

Όχι – δεν θα περάσει ο φασισμός!».
https://www.topontiki.gr/2024/06/06/proklitiki-dilosi-on-air-galaziou-stelechous-mas-prixate-me-tous-agones-gia-to-politechnio-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου