Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές 2024 – Ανδρέας Σπυρόπουλος: Η προσπάθεια στο ΠΑΣΟΚ για μια ισχυρή προοδευτική παράταξη θα συνεχιστεί

Ευχαριστήρια ανάρτηση στους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν, παρά την αποτυχία του να εκλεγεί ευρωβουλευτής, έκανε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Σε αυτή, ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, τονίζει την ανάγκη πειστικής εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με όλες του τις Δυνάμεις στα επόμενα βήματα της παράταξης.
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των Ευρωεκλογών θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι στήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της Παράταξης.

Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή προοδευτική παράταξη και μια πειστική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Η προσπάθεια που κάνουμε στο ΠΑΣΟΚ θα συνεχιστεί με συνέπεια, πίστη και ακόμη μεγαλύτερη τόλμη. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στα επόμενα βήματα της Παράταξης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις συνυποψήφιες και όλους τους συνυποψηφίους μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ που δώσαμε μαζί έναν μεγάλο αγώνα σε όλη τη χώρα. Καλή επιτυχία στους νέους ευρωβουλευτές της Παράταξής μας και καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν».
https://www.topontiki.gr/2024/06/10/evroekloges-2024-andreas-spiropoulos-i-prospathia-sto-pasok-gia-mia-ischiri-proodeftiki-parataxi-tha-sinechisti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου