Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Το στίγμα της πορείας του κόμματος έδωσε η Φώφη στα όργανα του Κινήματος Αλλαγής

Με την Φώφη Γεννηματά να δίνει το στίγμα, επαναλαμβάνοντας ότι η στρατηγική του Κινήματος Αλλαγής στηρίζεται σε δύο πυλώνες, την αυτόνομη πορεία και την εθνική συνεννόηση, τα μέλη των δύο οργάνων συζήτησαν για όλα τα μείζονα πολιτικά θέματα και κατέληξαν στην πολιτική εισήγησή τους προς το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του κόμματος. Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι ο φορέας βρίσκεται απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό, καθώς και κάθε μέτωπο, ανεξαρτήτως ‘χρώματος’. Όσον αφορά στο εσωτερικό του
κόμματός της, έστειλε σαφή μηνύματα υπέρ της ενότητας, τονίζοντας ότι «βάζουμε κάτω τα προβλήματα και βρίσκουμε λύσεις, γιατί είναι κοινή θέληση όλων να προχωρήσουμε».
Αναφερόμενη στο Σκοπιανό, η Φώφη Γεννηματά τάχθηκε υπέρ της λύσης, πλην όμως όχι οποιασδήποτε λύσης, επαναλαμβάνοντας τις προϋποθέσεις που θεωρεί αναγκαίες και δεν είναι άλλες από τη σύνθετη ονομασία, erga omnes, σε συνδυασμό με την αλλαγή του Συντάγματος της γειτονικής χώρας, με εγγυήσεις για τον αλυτρωτισμό και δεσμευτικά βήματα για όλες τις πλευρές. Η επικεφαλής του κόμματος, σε κάθε περίπτωση, κάλεσε τα στελέχη του να αναμένουν την κατάθεση συγκεκριμένης συμφωνίας από την πλευρά της κυβέρνησης, προκειμένου να την μελετήσουν και να τοποθετηθούν επ’ αυτής. Ως τότε, ζήτησε να κρατήσουν στάση αναμονής, επιμένοντας στη θέση που έχουν αποφασίσει.
Με τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του νέου φορέα να αναμένεται αύριο να ασχοληθούν και με τα θέματα οργάνωσης του κόμματος ανά την Ελλάδα, η Φώφη Γεννηματά πρότεινε για τη θέση του επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη και για εκείνη του επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.
Υπενθυμίζεται ότι στην πορεία προς την ολοκλήρωση της οργανωτικής συγκρότησης του Κινήματος Αλλαγής ανά την Ελλάδα, συνεχίζονται οι περιοδείες κορυφαίων στελεχών με επικεφαλής τον Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα στον ‘στίβο’ των περιοδειών θα μπει η Φώφη Γεννηματά, επισκεπτόμενη αρχικά τη ΄Β Πειραιά και στη συνέχεια τη Θεσσαλονίκη. Στόχος είναι τα πάντα να είναι έτοιμα ως την 24ηΙουνίου, οπότε και θα στηθούν κάλπες για την ανάδειξη των νέων δημοτικών οργανώσεων του κόμματος, ολοκληρώνοντας την συγκρότησή του και βάζοντάς το και επισήμως σε …προεκλογικούς ρυθμούς.
http://www.matrix24.gr/2018/06/to-stigma-tis-porias-tou-kommatos-edose-i-fofi-sta-organa-tou-kinimatos-allagis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου