Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Απ την ανακάλυψη στη συγκάλυψη μια ρόμπα δρόμος , live your hoaxes in greece (update)

Μόλις χθες είχαμε παραθέσει τα αναπάντητα ερωτήματα του φίλου μας Thanou Trianda  σε σχέση πάντα με το θόρυβο που δημιουργήθηκε από την αρχική σύλληψη άνεργου πατέρα για κλοπή δύο κουτιών παιδικού γάλατος, για τα παιδιά του, σε super market του Βόλου .
Εδώ ο σχετικός διάλογος όπου η διαμεσολάβηση των ellinika hoaxes για την εξακρίβωση της πληροφορίας πως η επιχείρηση ήταν το ΑΒ , όπου αυτή η εξακρίβωση βασίστηκε άραγε σε επιτόπιο ρεπορτάζ ; Όοοοχιιιι, αλλά σε «προστατευόμενη» πηγή ( εύκολα κάποιος αν θέλει να κρύφτει έτσι θα το κάνει, λες και επρόκειτο για εθνικό θέμα ή για ποινικό ζήτημα επιπέδου ανθρωποκτονίας ή αλλου ειδεχθούς κακουργήματος, όπως π.χ οι προστατευομενοι μάρτυρες στη δίκη της Χ.Α) και στη διαβεβαιωση της…τοπικής αστυνομίας !

Στην ουσία αυτοί οι φοβεροί ερευνητές που «ξεσκεπάζουν» δήθεν τα hoaxes επανήλθαν προσπαθώντας να απαντήσουν στα αναπάντητα ερωτήματα του φίλου Θάνου με τρόπο αρκετά αποκαλυπτικό τόσο του χαρακτήρα όσο και των προθέσεων τους και πήγαν από την ανακάλυψη στη συγκάλυψη.
Από το ύφος και την ποιότητα της απάντησης εύκολα φαίνεται πως αυτοί που «αθωώνουν» το συγκεκριμένο κατάστημα (κάνωντας το χωρίς κάποια απόδειξη) ρίχνουν τη μπάλα στην εξέδρα και σφυράνε κλέφτικα στο ίδιο το γεγονός που γι’ αυτούς ΕΙΤΕ δε συνέβη, ΕΙΤΕ έγινε στο υπερπέραν σε άλλη διάσταση, στο χωροχρονικό ασαφές. Σα να μην έφτανε αυτό , προσπαθούν να «χρωματίσουν» κι όποιον επιχειρεί να τους ξεμπροστιάσει, ως «ανόητο, βλάκα και φανατισμένο».
Δυστυχώς για τους συνεργάτες του γκεμπελικού SS kai το γεγονός καταγράφηκε σε χρόνο και τόπο υπαρκτό….αλλά ακόμα περισσότερο καταγράφηκε και η δική τους κατάπτυστη συμπεριφορά.
Έγιναν ρόμπα ξεκούμπωτη
https://eleutheriellada.wordpress.com/2018/01/08/%CE%B1%CF%80-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CF%8C%CE%BC/#more-93593

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου