Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Δούκας: Το Συνδικάτο διεκδικεί τα δικαιώματα του κλάδου κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης

Καταιγιστικές πληροφορίες έδωσε ο κύριος Γιώργος Δούκας, πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματικών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Νομού Αττικής, κατά την παρέμβαση του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του kontrachanel, σε θέματα που αφορούν το μέλλον της μικρής λιανικής.
Μίλησε καταρχήν για τη μείωση της φορολογίας από την πώληση καπνικών.
Το Συνδικάτο, δεν αναγνωρίζει τις αυξήσεις, και καλεί τη κυβέρνηση να συζητήσει από μηδενική βάση το θέμα της φορολογίας καπνικών όπως ορίζει η κείμενη Ευρωπαϊκή Οδηγία η οποία εξαιρεί τη χώρα μας έως 01/01/2018.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματικών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Νομού Αττικής, ανακοίνωσε ότι σε συμφωνία με τα πρακτορεία διανομής τύπου ΑΡΓΟΣ και ΕΥΡΩΠΗ, από το νέο έτος θα αυξηθούν τα ποσοστά στο λιανεμπόριο από τη διανομή τύπου.
Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε και στην απόσυρση της τροπολογίας που θα οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή του κλάδου της μικρής λιανικής, καθώς θα απέκλειε πολλά ψιλικατζίδικα από την πώληση τσιγάρων. Ο κύριος Δούκας αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της τροπολογίας του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για την πώληση τσιγάρων βάση της ευρωπαϊκής οδηγίας και κατονόμασε τον ιθύνον νου.
Στη παρέμβαση του ο κ. Δούκας μίλησε εκτενώς και για την χρήση των POS στα σημεία μικρής λιανικής και τα περίπτερα από τον Οκτώβριο, ενώ προανήγγειλε τη συνεργασία του Συνδικάτου με την τράπεζα Πειραιώς και τον όμιλο Εθνικής Τράπεζας, για την παροχή και χρήση POS, με ειδική έκπτωση και παροχές αποκλειστικά για τον κλάδο της μικρής λιανικής.
http://www.synpeka.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου