Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

''Σεβαστείτε το Σύνταγμα, το άρθρο 51 και πράξτε τα αυτονόητα''

Αίτημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών γιά το ζήτημα της ψήφου των εκτός Επικράτειας Ελλήνων πολιτώνΤριτοβάθμια ομογενειακή Οργάνωση (ΗΠΑ) ζητά από τον Πρ. Παυλόπουλο να συγκαλέσει σύσκεψη υπό την προεδρία του και να θέσει προ των (συνταγματικών) ευθυνών τους πολιτικούς αρχηγούς, γιά να σταματήσει η διαχρονική κοροϊδία με την ψήφο των απόδημων Ελλήνων και η έλλειψη σεβασμού στο Σύνταγμα, από κυβερνήσεις-Κόμματα Ελλάδας, που προσβάλουν την χώρα.
Παράλληλα, τον προσκαλεί σε εκδήλωση γιά τα 250 χρόνια από την άφιξη των πρώτων Ελλήνων μεταναστών στην αμερικάνικη 'Ηπειρο, στον 'Αγιο Αυγουστίνο Φλόριδας, με την -πολύ πιθανή- συμμετοχή και του/της νέου πρόεδρου των ΗΠΑ.
 
.....................
 
Η Εκκλησία μας τα... κατάφερε, με την σύμπραξη της Ελλάδας: Σε 15-20 χρόνια ΔΕΝ θα υπάρχει ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ
ΣΤΟΠ στον αφανισμό του Ελληνισμού ΗΠΑ: Aρχίζει η σύγκρουση Ομογένειας-Αρχιεπισκοπής
Η φερόμενη ως ''αρχηγός'' της Ομογένειας Αρχιεπισκοπή Αμερικής (ουσιαστικά ΗΠΑ), με την σύμπραξη (υπό τύπο εντυπωσιακής αδιαφορίας) ελληνικών κυβερνήσεων και διπλωματών Ελλάδας στις ΗΠΑ, κλείνει τα ελληνικά σχολεία -που έχτισαν 'Ελληνες μετανάστες- και χρησιμοποιώντας βάναυσα την Ομογένεια, χτίζει ''πολυτελείς-μεγαλοπρεπείς ναούς'', με την (αποτυχημένη) ''λογική'' του δόγματος ''θέλουμε ορθόδοξους χριστιανούς-πελάτες και όχι ελληνορθόδοξους''. Ως ''θυγατρική επιχείρηση'' του φιλοχρήματος οικουμενικού Πατριαρχείου, η αδίστακτη Αρχιεπισκοπή (τυπικά μόνο αποκαλούμενη και ''ελληνορθόδοξη''), τις τελευταίες δύο δεκαετίας, μεθοδικά αφανίζει την οργανωμένη και μη Ομογένεια, ενώ κλείνοντας τα ελληνικά σχολεία -γιά να μην υπάρξει συνέχεια του Ελληνισμού στις ΗΠΑ- ουσιαστικά λειτουργεί (μέσω οικουμ. Πατριαρχείου) προς όφελος της... Τουρκίας.
 http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου