Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

H Oμογένεια απαιτεί απαντήσεις, εδώ και τώρα



 Ερώτηση στον δηλώνοντα ''πρόεδρος της Παν-Μακεδονικής ΗΠΑ'' Δημήτρη Χατζή και στον δηλώνοντα ''γενικός γραμματέας'' Δημ. Φιλιππίδη: ΣΕ ΠΟΙΑ Πολιτεία ΗΠΑ, είναι εγγεγραμμένη η ''Pan- Macedonian Association USA, Inc.'';
Η Ομογένεια οφείλει να αποβάλει τους ανεύθυνους τυχοδιώκτες, που την χρησιμοποιούν. Σημ.: Ο δεξιά στην φωτογραφία, είναι ο Φώτης Γερασόπουλος, πρώην πρόεδρος ''Παν-Μακεδονικής'' και ακόμα στα ''πράγματα'' της Ομογένειας (δυστυχώς). Με την υπογραφή του (μαζί με άλλους ''εφιάλτες''), 26 Ιανουαρίου 1993, είχε ζητήσει από τον

νεοεκλεγέντα τότε πρόεδρο Κλίντον, να μπεί η λέξη ''Μακεδονία'' στο (προσωρινό) όνομα πΓΔΜ, ενώ η αμερικάνικη κυβέρνηση δεν το ήθελε και η Ομογένεια διαδήλωνε γιά να μην υπάρχει η λέξη, σε οποιοδήποτε όνομα.

Μη κερδοσκοπική εταιρία με όνομα ''Pan-Macedonian Association USA, Inc.'', που έβαλε το petition, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στις ΗΠΑ.
Να γιατί οι Σκοπιανοί στις ΗΠΑ γελούν με τα χάλια μας και κερδίζουν πάντα
Προς τυχοδιώκτες ''Παν-Μακεδονικής ΗΠΑ'': Σταματήστε ΤΩΡΑ τα παιχνίδια με το εθνικό θέμα
Αν αρχιεπίσκοπος και λοιποί δεν μπορούν να επηρεάσουν ούτε 2.500 Ελληνοαμερικανούς, πολίτες των ΗΠΑ -σε ένα μήνα- γιά να υπογράψουν, τότε μπορούμε να υπολογίσουμε την συνέχεια της μεγάλης, εξευτελιστικής αποτυχίας

Το...''petition'' στο διαδίκτυο, που υποτίθεται ότι απευθύνεται στον πρόεδρο Ομπάμα, μέσα σε ένα μήνα το υπόγραψαν ηλεκτρονικά, μόνο ποσοστό 0.0017% της Ομογένειας (κοντά 2.500 άτομα, μεταξύ αυτών και... Ελληνοκαναδοί), παρά την ''παρότρυνση'' του γραφικού και ανίκανου αρχιεπίσκοπου Δημήτριου (που ούτε τις ενορίες του μπορεί να κινητοποιήσει), του γραφικού μητροπολίτη Βοστώνης, Μεθόδιου και της ΑΗΕΡΑ. Το petition, ζητά να ανακληθεί η απόφαση των ΗΠΑ (2004), η σχετική με το όνομα ''Μακεδονία'' γιά τα Σκόπια, σύμφωνα με την οποίαν, οι ΗΠΑ, όπως και σχεδόν όλες οι χώρες στην γη, αποκαλούν τα Σκόπια,''Μακεδονία'', αφού ουσιαστικά εμείς τους χαρίσαμε το όνομα αρχές '90.
Και τώρα, 12 χρόνια μετά, οι της ημιδιαλυμένης πανΜακεδονικής ΗΠΑ, ''ξύπνησαν'', δεν είχαν τι να κάνουν και λένε ''ας κάνουμε κανένα χαζό να μας μάθουν και να πουλήσουμε πατριωτισμό''.
Το μεγάλο πρόβλημα που ΔΕΝ σκέφτηκαν οι ''πανέξυπνοι'', που ενδιαφέρονται μόνο γιά προσωπική προβολή: Με 2.500 ή 5.000 υπογραφές (από ΗΠΑ) σε petition, ''δεν πας πουθενά'', έστω και αν όλοι είναι ψηφοφόροι. Γίνεσαι ρεζίλι στην Ουάσιγκτον, αν ποτέ φτάσει το petition στον Λευκό Οίκο. Να υπογράφουν 13.000 από Ελλάδα, Ζιμπάμπουε και... Κίνα, δεν έχει ΚΑΜΙΑ αξία στις ΗΠΑ. Σκέφτηκαν οι ''φωστήρες'', αντίστοιχο -και ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ-  petition των Σκοπιανών (έστω και αν αναλογικά αυτοί είναι το 1/4 του συνόλου των Ελληνοαμερικανών), που θα ''επιβραβεύει'' την απόφαση των ΗΠΑ 2004 και σίγουρα θα ξεπεράσουν τις 50-60.000 υπογραφές, όπως συνηθίζουν, γιά να ξαναγίνουμε... ''ρεζίλι'';;;
 
Και το πιό ωραίο: Η εταιρία που διαχειρίζεται το petition των ''πατριωτών'' μας, petition που απευθύνεται στην... Ουάσιγκτον, είναι στην... Αυστραλία και συγκεντρώνει όλα τα emails των υπογραφόντων που τα... πωλεί σε άλλες εταιρίες.
Καλά θα κάνουν τα ''ψώνια'', Χατζής, Φιλιππίδης (πρόεδρος και γεν. γραμματέας πανΜακεδονικής αντίστοιχα) και (η διαχρονική) Μπίσκα, να σταματήσουν ΤΩΡΑ τα χαζά παιχνιδάκια τους. Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται γιά σαχλαμάρες ''ημιμαθών-άσχετων'', με δεδομένο το γεγονός ότι η Ομογένεια έχει αποσυντονιστεί και οι Οργανώσεις της έχουν ουσιαστικά διαλυθεί.
Η δε εξαγγελία να βρεθούν 30-40 φελλοί προεδροπαράγοντες υπό τον... Γαλάτουλα, σε συγκέντρωση στο κτίριο της ελλην. Ομοσπονδίας Αστόριας Νέας Υόρκης, γιά να ''συντονίσουν την εκστρατεία υπογραφών'', μόνο γέλια προκαλεί και παραπέμπει στα γνωστά παλιά και ευτελισμένα της Ομογένειας ''συνεδριάζουμε γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε'' (''και να μας βάλει φωτογραφία εφημερίδα, ας ειναι και...κορακίσια'')

 http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου