Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ντόναλντ Τραμπ‏



Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Έχει αποκαλέσει τις γυναίκες «χαζοβιόλες» και «χοντρές γουρούνες» και τους μεξικάνους «βιαστές». Υποσχέθηκε να κλείσει τα τζαμιά, να φακελώσει τους μουσουλμάνους και να απελάσει τα παιδιά των προσφύγων. Με αυτό τον τρόπο ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ επιδιώκει να γίνει ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Όμως, μια νέα έρευνα δείχνει πως η ρητορική μίσους του Τραμπ τον καθιστά άκρως επικίνδυνο για την παγκόσμια ασφάλεια. Ήρθε η ώρα να του στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα! Με ένα κλικ, πρόσθεσε το όνομά σου στο ανοιχτό γράμμα που κάνει το γύρο του κόσμου για να πούμε ΟΧΙ στο μίσος του Ντόναλντ Τραμπ. Όταν πιάσουμε τα 2 εκατ. υπογραφές, θα δημοσιεύσουμε το γράμμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης: 




ΥΠΟΓΡΑΦΩ


Αγαπητέ κ. Τραμπ, 
Ο κόσμος είναι ενάντια στο φασισμό, το φόβο και το μίσος σου. Είμαστε ενάντια στη βία, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες αμάχων που προτείνεις. Είμαστε ενάντια στο διασυρμό των γυναικών, των μουσουλμάνων, των μεξικάνων και των εκατομμυρίων ανθρώπων στους οποίους επιτίθεσαι απλά και μόνο επειδή δεν είναι όμοιοί σου, δεν μιλούν τη γλώσσα σου, ή δεν προσεύχονται στον ίδιο θεό με εσένα. 

Μπροστά στο φόβο που μας πλασάρεις, επιλέγουμε την αλληλεγγύη. Στην ηχώ της απελπισίας σου, απαντάμε με ελπίδα. Και το κενό της άγνοιας σου, το γεμίζουμε με κατανόηση. 

Ως πολίτες από κάθε γωνιά του κόσμου είμαστε ενωμένοι ενάντια στο διχασμό που εκπροσωπείς. 

Με εκτίμηση, 

Πρόσφατες υπογραφές -- Υπογράφω

ΥΠΟΓΡΑΦΩ

Υπόγραψε τώρα με ένα κλικ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου