Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας!


0,25  € το κιλό πωλούν οι παραγωγοί τα πορτοκάλια τους, 0,40  € το κιλό τα λεμόνια τους και 3,30 € το κιλό το καλύτερο σε ποιότητα λάδι τους, το αγουρέλαιο. Τιμές εξευτελιστικές που δεν καλύπτουν ούτε κατά το ήμισυ το κόστος παραγωγής. Μόνο οι πολιτικοί, οι μεσάζοντες, οι μαυραγορίτες, οι κομματάρχες και οι επαγγελματίες συνδικαλιστές-αντιπρόσωποι των αγροτών δεν κατέχουν από κάτι τέτοια. Ποσώς ενδιαφέρονται αν τα βγάζουν πέρα οι αγρότες, οι επαγγελματίες, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι οικογένειές τους.

Διαπληκτίζονται για το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών και των φόρων αλλά κανείς από δαύτους, όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αλλά ούτε που πάει το μυαλό του να αναφερθεί στην ανταποδοτικότητά τους, όπως αυτή ορίζεται στο σύνταγμα. Δεν τους ενοχλεί ότι τα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα της επαρχίας δεν λειτουργούν λόγω των σημαντικών ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό, κρεβάτια στην εντατική, αναλώσιμα, φάρμακα και ιατρικά μηχανήματα ή ότι η ζωή του φτωχού επαρχιώτη που αρρώστησε στον τόπο του, δεν αξίζει ούτε δεκάρα τσακιστή. Έρμαιο δυό-τριών διεθνών νταβατζήδων-εμπόρων μεταλλαγμένων σπόρων, φυτοφαρμάκων και συντηρητικών έχει καταντήσει, στο σύνολό της, η γεωργική παραγωγή, σε συνδικάτα, μετρημένα στα δάχτυλα της μιας χειρός, αναγκάζονται οι παραγωγοί να πωλούν  ‘μπιρ παρά’ τη γη τους, συμμορίες μαυραγοριτών διαμορφώνουν τις τιμές στην αγορά των  γεωργικών προϊόντων και υπηρεσιών αλλά κανείς από τους «πονηρούληδες» στα μπλόκα των αγροτών ή από το «υπεύθυνο κράτος δεν φαίνεται να ευαισθητοποιείται, πόσον μάλλον να ασχοληθεί με το θέμα σοβαρά.

Η ημιμάθεια, η κοινωνική αλητεία, τα συμφέροντα των ολίγων και η κομματική ανευθυνότητα θριάμβευσαν πάλι στον πόλεμο των μπλόκων. Τα κορόϊδα στην υπόθεση παραμένουν, όπως πάντα, οι, συνήθως ύποπτοι, αγρότες και οι οικογένειές τους. Το καθεστώς κέρδισε πάλι χρόνο και μαζί του την ελπίδα ότι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν πια  αγρότες αρκετοί ώστε να στήνονται πάλι μπλόκα κατ’ εντολήν και προς δόξαν του κάθε είδους νταβατζή τους.

Εννέα επώνυμοι κομματάρχες, μερικοί τροχονόμοι, δύο εισαγγελείς και κάποια κλιμάκια του ΣΔΟΕ ανά την επικράτεια και οι γερμανικές μέθοδοι που χρησιμοποίησαν είναι  υπεύθυνοι που οι αγρότες γύρισαν  στα σπίτια τους με άδεια χέρια. Πολλούς απ’ αυτούς τους άμοιρους και άβουλους αγρότες δεν πρόκειται να τους ξαναδούμε να καλλιεργούν τα χωράφια τους αλλά θα ματαδούμε τους αντιπροσώπους τους συνδικαλιστές στις επόμενες εκλογές να ζητούν την ψήφο μας ως ανταμοιβή για το «καλό» που έκαναν στην κοινωνία.

Δεν είναι τυχαίο που οι Γερμανοί και το καθεστώς των Αθηνών, από κοινού, κατέστρεψαν την εθνική μας ταυτότητα, διέλυσαν τον θεσμό της οικογένειας και ξεφτίλισαν την Ορθοδοξία μας. Τώρα μας κλέβουν και τη γή μας.

http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου