Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Παγκόσμια διάκριση για τη Θεσσαλονίκη!


Στη λίστα με τις 100 ομορφότερες πόλεις του κόσμου, που συνάμα διαθέτουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στα ξενοδοχεία, βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με έρευνα της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών «trivago».

Το πόρισμα της έρευνας είναι αποτέλεσμα 140.000.000 αναφορών πολιτών που έχουν ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, από τον Νοέμβριο του 2013 έως και τον Οκτώβριο του 2014. «Και οι 100 πόλεις έχουν μακραίωνη ιστορία, πολλά αξιοθέατα και κατά βάση είναι γνωστές πρωτίστως και μόνο στους ντόπιους κατοίκους κάθε κράτους» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο «trivago».

«Οι τιμές των ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη είναι τόσο χαμηλές, ώστε... διαμαρτύρονται οι ξενοδόχοι. Λόγω ανταγωνισμού και στην προσπάθεια όλων να προσφέρουν σύγχρονες και κατά το δυνατόν αξιόλογες υπηρεσίες, δαπανώνται σημαντικά ποσά σε ανακαινίσεις και εκσυγχρονίσεις των μονάδων, ενώ, την ίδια στιγμή, οι τιμές των δωματίων είναι ιδιαίτερα δελεαστικές για τους επισκέπτες» αναφέρει στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος των ξενοδόχων της πόλης Αριστοτέλης Θωμόπουλος.




Συγκεκριμένα, η Θεσσαλονίκη καταλαμβάνει την 95η θέση στην εν λόγω λίστα, με μέση τιμή τα 67 ευρώ για τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. «Ο Λευκός Πύργος, τα κάστρα και ο τάφος του Φιλίππου στη Βεργίνα είναι μερικά μόνο από τα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφτείτε. Οταν η νύχτα πέσει, η πόλη φοράει τα καλά της και υπόσχεται να κάνει τους επισκέπτες της να περάσουν υπέροχα» αναφέρει το «trivago».
http://www.dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου