Ανοίγουν στόματα: «Οι κυβερνήσεις εξαπατούν τους λαούς στο όνομα του Έμπολα»

«Ξέρω πως οι κυβερνήσεις μας εξαπατούν και μερικές φορές κρύβουν πράγματα»
Ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Ron Paul, για μια ακόμα φορά τα λέει έξω από τα δόντια… Και αποκαλύπτει πως οι κυβερνήσεις εξαπατούν τους ανθρώπους στο όνομα του ιού Έμπολα, παρόλο που πρόκειται για μια πολύ σοβαρή, μα πολύ σοβαρή ασθένεια.
«Ξέρω ότι οι κυβερνήσεις μας εξαπατούν και μερικές φορές κρύβουν αρκετά πράγματα. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να δούμε το επόμενο έτος ένα φρικτό ξέσπασμα του ιού Έμπολα σε αυτή τη χώρα. Αυτή είναι η άποψη μου Όμως την ίδια στιγμή δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός ότι μιλάμε για μια πολύ σοβαρή και θανατηφόρα
ασθένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ένας ιατρός προσφέρει το χημικό «DDT» ως «βιώσιμη εναλλακτική λύση για τη θεραπεία». Ωστόσο ορισμένοι εμπειρογνώμονες, προειδοποιούν πως το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι ένα αμφιλεγόμενο εντομοκτόνο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία.
«Η απόλυτη απόδειξη του κινδύνου του DDT, όσο εγώ παρακολουθώ την υπόθεση, δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αντί αυτού χρησιμοποιούνται πολύ ακριβά οργανικά φωσφορικά άλατα που σκοτώνουν τον κόσμο», τονίζει ο Ron Paul.
«Είναι πολύ επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Αλλά νομίζω ότι αν προσπαθήσω να τα βάλω σε μια καλύτερη προοπτική, αν το DDT δεν είναι τόσο επικίνδυνο, όπως είπαν και θα μπορούσε να σώσει εκατομμύρια ανθρώπους το χρόνο από τον ιό, ίσως θα πρέπει να το σκεφτούμε σοβαρότερα».
http://www.hellasforce.com/