Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Έξαλλος με τον Φούχτελ ο Μπουτάρης


Επίθεση κατά του Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ εξαπέλυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατηγορώντας τον «για λεόντειο και αποικιοκρατική συμπεριφορά» αλλά και για αθέτηση των υποσχέσεων που είχε δώσει.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα της Κυριακής δήμαρχος Θεσσαλονίκης τα χει βάλει με τον απεσταλμένο της Άνγκελα Μέρκελ για την Ελληνογερμανική Συνεργασία καθώς και δεν κάνει όσα είχαν συμφωνήσει και το χει ρίξει στις δημόσιες σχέσεις. Τον καταγγέλλει ότι φέρνει στην Ελλάδα φίλους του, δημάρχους ή ακόμη και τοπικούς βουλευτές μετατρέποντας την Ελλάδα, από τη Θάσο ως την Κρήτη, σε επέκταση της εκλογικής του περιφέρειας.

Ο κ. Μπουτάρης έστειλε μάλιστα, σύμφωνα με το Βήμα, επιστολή στον Κρίστιαν Σραμ, πρόεδρο των Γερμανών δημάρχων, με την οποία του εξηγούσε «τι ακριβώς δεν κάνει ο κ. Φούχτελ στην Αθήνα».
Ο Γιάννης Μπουτάρης φέρεται πάντως πως αυτά τα έχει πει και κατάμουτρα στον κ. Φούχτελ κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους συνάντησης.
«Αρκετά πια, δεν μπορείς να λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο» φαίνεται αν του είπε.
Η σταγόνα πάντως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όπως φαίνεται όταν ο κ. Μπουτάρης αντελήφθη ότι ο κ. Φούχτελ, εκτός από το να φέρνει συνεχώς στη συμπρωτεύουσα Γερμανούς πολιτικούς συναντούσε δημάρχους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τους υποδείκνυε τι ακριβώς πρέπει να κάνουν.
http://www.axiaplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου