Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Τεταμένο κλίμα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Τεταμένο κλίμα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον απόηχο των συνεχόμενων αποχωρήσεων βουλευτών
Τεταμένο ήταν το κλίμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των διαδοχικών αποχωρήσεων βουλευτών. Ενδεικτική του κλίματος είναι η δήλωση του εκπροσώπου Τέρενς Κουίκ, ο οποίος διεμήνυσε πως «καμία μεθόδευση δεν θα ανακόψει το δρόμο του κινήματος»: «Ομόφωνα η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. ρωτά γιατί οι δύο συνάδελφοι (σ.σ. Βασίλης Καπερνάρος και Μίκα Ιατρίδη) αποχώρησαν τώρα, ενώ θα μπορούσαν να καταθέσουν τις απόψεις τους στο διευρυμένο εθνικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει σε 10 ημέρες και θα οδηγήσει στην ενδυνάμωση του κινήματος. Καμία μεθόδευση δεν θα ανακόψει το δρόμο του κινήματος», είπε.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό του κόμματος γίνεται λόγος ακόμη και για μεθοδεύσεις από τη Νέα Δημοκρατία με στόχο το να εξασφαλιστεί ο αριθμός των 180 βουλευτών που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην πέσει η κυβέρνηση. 

Π. Καμμένος: «Προσπάθεια για τους 180 βουλευτές οι αποχωρήσεις»
Για προσπάθεια της κυβέρνησης και της τρόικας να εξασφαλιστεί «ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας», έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα. «Ο καθένας διαλέγει τον δρόμο του» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA.
Σε ό,τι έχει να κάνει με την αποχώρηση της Μίκας Ιατρίδη, σχολίασε «αν καταλάβετε εσείς του λόγους που αποχώρησε, να τους καταλάβω και εγώ» ενώ για το Βασίλη Καπερνάρο είπε πως «δεν «σπάσαμε» απολύτως τίποτα. Απαντώντας σε ερώτηση αν εκτιμά ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές θα κατευθυνθούν προς τη ΝΔ, απάντησε «Κυριακή κοντή γιορτή».
Ο κ. Καμμένος, τόνισε πως το κόμμα του δε θα συναινέσει σε καμιά πολιτική «που σκοτώνει τους Έλληνες» αν και όπως είπε, ορισμένοι νόμιζαν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ήταν «δεξαμενή που κάποια στιγμή θα στηρίξει την κυβέρνηση και τους δανειστές».
http://www.eklogika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου