Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Γκλέτσος: Γιατί όχι και πρωθυπουργός


Picture 0 for Γκλέτσος: Γιατί όχι και πρωθυπουργός

Για την επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο και τον υπό συγκρότηση πολιτικό του σχηματισμό «Τελεία» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στον Bήμα FM, ενώ απαντά με «γιατί όχι» στην ερώτηση εάν θέλει να γίνει πρωθυπυργός.

«Δεν περίμενα τόσο μεγάλο ποσοστό. Περίμενα ένα 52-53%» λέει για την επανεκλογή του. «Αυτό το εκτιμούσα εγώ γιατί ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια από τη μεταπολίτευση και μετά για την αφημένη Τοπική Αυτοδιοίκηση» εξηγεί.

Όσον αφορά για τον υπό συγκρότηση πολιτικό του σχηματισμό, την «Τελεία», ανέφερε: «Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης. Όταν λέω εμείς
εννοώ συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα».

Λέγοντας πως «δεν θα βιαστούμε να κάνουμε ανακοίνωσεις», περιορίστηκε στο ότι το ψηφοδέλτιο για όλη την Ελλάδα, με εκείνον επικεφαλής, θα ανακοινωθεί «σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα».

«Θα προετοιμαστούμε θα είμαστε έτοιμοι για όλα και από κει και πέρα θα κάνουμε ανακοινώσεις. Όλα θα γίνουν μέσω του διαδικτύου, δεν υπάρχουν χρήματα για οτιδήποτε άλλο. Δεν έχουμε χρηματοδότες και ούτε θέλουμε» είπε.

Στην ερώτηση εάν θέλει να γίνει πρωθυπουργός, η απάντηση ήταν: «Γιατί όχι;» Ερωτηθείς δε για το ένα το κόμμα θα ήταν έτοιμο σε περίπτωση που στήνονταν το φθινόπωρο πρόωρες κάλπες, απάντησε πως «μέχρι τον Αύγουστο θα είμαστε έτοιμοι».
http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου