Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Aυτό που κρατάει την κυβέρνηση και τη χώρα ζωντανή είναι το ΠΑΣΟΚ


Συνέντευξη της Συλβάνας Ράπτη στον 9,84 fm,στην δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη (απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα).

Σχετικά με το δίλημμα που έθεσε ο κος Βενιζέλος και λέει ότι το ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση στην περίπτωση που τα δημοσκοπικά ευρήματα για την ΕΛΙΑ επιβεβαιωθούν και στις κάλπες:

ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ: Το ζήτημα της επόμενης μέρας δε το θέτει ο κύριος Βενιζέλος. Το θέτει η ζωή, η πραγματικότητα! Ο κύριος Βενιζέλος απλά περιέγραψε αυτό το δίλημμα που θέτει η ζωή. Την επομένη των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών, νομίζω ότι θα πρέπει όλοι μας να δούμε ακριβώς πως είμαστε, πού ακριβώς στεκόμαστε, τί κάνουμε από εδώ
και πέρα, πρώτα για τη χώρα και, αμέσως μετά, ο καθένας να κοιτάξει «τα του οίκου του». Το γεγονός ότι όλη η υπόθεση των αποτελεσμάτων επικεντρώνεται, από πλευράς ενδιαφέροντος, στο ΠΑΣΟΚ, αυτό κάτι δείχνει. Δείχνει, κατά
τη γνώμη μου, από τη μία πλευρά, το πόσο σημαντικό είναι το ΠΑΣΟΚ ως συνεισφορά στη διακυβέρνηση της χώρας, και από την άλλη μεριά, δείχνει ότι ενδεχομένως όλοι προσπαθούν να κρύψουν τα δικά τους προβλήματα και τα δικά τους θέματα πίσω από ένα ΠΑΣΟΚ που όλο αυτό το διάστημα λειτουργεί ως άλλοθι για το οτιδήποτε στραβό και ανάποδο συμβαίνει στη χώρα.

Για την ΕΛΙΑ και το Ευρωψηφοδέλτιο

ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ: Η ΕΛΙΑ  είναι ένα άθροισμα προσωπικοτήτων του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς. Είναι ένας σχηματισμός που συμμετέχουν  άλλα κόμματα, ανεξάρτητες προσωπικότητες και κινήσεις πολιτών. Και ενόψει Ευρωεκλογών συζητήσαμε και έγιναν ανταλλαγές απόψεων και συμφωνήσαμε σε ορισμένα πράγματα όπως για την  σταθερότητα της χώρας και αυτή να έχει σταθερό θετικό προοδευτικό πρόσημο. Έτσι λοιπόν κατεβήκαμε στις Ευρωεκλογές.
Αυτή την στιγμή το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση, δε συμμετέχει κάποιος από τους άλλους σχηματισμούς, κόμματα που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ. Το ΠΑΣΟΚ έχει σηκώσει όλο το βάρος. Αυτό που κρατάει την κυβέρνηση ζωντανή και τη χώρα είναι το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι μια πραγματικότητα και αυτή την πραγματικότητα δεν μπορεί να την αλλάξω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος. Ο στόχος μου είναι ως μέλος του ΠΑΣΟΚ και ως υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ, αλλά και ως υπεύθυνος πολιτικός, να πάει η χώρα μου μπροστά. Η τριπλή εκλογική αναμέτρηση θέλω να αναδείξει τα καλύτερα εκλογικά αποτελέσματα για τη χώρα και την παράταξη μου.

Για την στάση του πρώην πρωθυπουργού 
ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ: Ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας και πρώην αρχηγός του κόμματός μου  τον οποίο σέβομαι, έκανε μια δήλωση πολύ συγκεκριμένη πριν από 2 μέρες. Είπε ότι ‘Είμαι ΠΑΣΟΚ, ήμουν ΠΑΣΟΚ και θα παραμείνω ΠΑΣΟΚ». Η δήλωση αυτή σκεπάζει τα πάντα και με καλύπτει απολύτως.
Συλβάνα Ράπτη (www.raptisylvana.gr@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου