Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Χωρίς συμπράξεις κατεβαίνει η ΔΗΜΑΡ στις περιφερειακές εκλογές -Ποια ονόματα είναι φαβορί

Χωρίς συμπράξεις κατεβαίνει η ΔΗΜΑΡ στις περιφερειακές εκλογές -Ποια ονόματα είναι φαβορί
Με δικούς της υποψηφίους -χωρίς συμπράξεις με το ΠΑΣΟΚ ή τον ΣΥΡΙΖΑ- αναμένεται να κατέβει στις περιφερειακές εκλογές η ΔΗΜΑΡ, ακολουθώντας τη «μοναχική» τακτική των ευρωεκλογών, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ο Φώτης Κουβέλης πέρα από τη στρατηγική που θα ακολουθήσει, έχει καταλήξει στους περισσότερους υποψήφιους.
Από την περασμένη κιόλας εβδομάδα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό, -εκδηλώνοντας την επιθυμία να δει τον δημοφιλή βουλευτή να αναλαμβάνει τη διεκδίκηση της πρώτης περιφέρειας της χώρας-, δηλαδή της Αττικής. Ωστόσο, ο κ. Ψαριανός φέρεται να έχει
αρνηθεί τη σχετική πρόταση, κάτι που σημαίνει πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα καταλήξει στον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος έχει ήδη «ανάψει τις μηχανές» της, χωρίς χρίσμα, όπως ο ίδιος λέει, προεκλογικής του εκστρατείας.
Στην Πελοπόννησο, είναι πολύ πιθανό να κατέβει ο καθηγητής και βουλευτής Γιάννης Πανούσης και στο στρατόπεδο της ΔΗΜΑΡ ελπίζουν πως ένα πρόσωπο κύρους όπως ο κ. Πανούσης μπορεί να «χτυπήσει» και τον νυν περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη. Ωστόσο, ακούγεται έντονα και το όνομα του Τάσου Αποστολόπουλου.
Τη μάχη για την περιφέρεια Κρήτης θα δώσει ο Αντώνης Ανηψητάκης( πρώην μέλος τη ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, ενώ όλα δείχνουν ότι η –εκ των διαφωνούντων- Δώρα Τσικαρδάνη θα διεκδικήσει τη Δυτική Μακεδονία.
Για την Ήπειρο ακούγεται το όνομα του τοπικού στελέχους Γιώργου Ζάψα, -που είναι υπεύθυνος της Περιφερειακής Οργάνωσης-, στην Κεντρική Μακεδονία έχει «κλειδώσει» ότι θα τεθεί υποψήφιος ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης, ενώ για την Ανατολική Μεδονία και Θράκη υπήρξαν κάποιες σκέψεις για στήριξη του Άρη Γιαννακίδη.
Στην Στερεά Ελλάδα τέλος, αναμένεται να επιστρατευθεί ο βουλευτής Ευβοίας και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης
http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου